Trabzonlu_Pyro Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #1 Bir arkadaş bana link atmış yanlışlıkla bende tıkladım ne olduğunu merak edip. Virüs bulaşmış olabilir mi PC'ye? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 69,7 KB · Görüntüleme: 127
Bir arkadaş bana link atmış yanlışlıkla bende tıkladım ne olduğunu merak edip. Virüs bulaşmış olabilir mi PC'ye?
sonfindikkiran Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 19 Şubat 2023 #2 Bir şey falan indirdiyse olabilir ama indirmediğinden net bir şekilde eminseniz alakası yoktur.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 19 Şubat 2023 #3 Trabzonlu_Pyro dedi: Bir arkadaş bana link atmış yanlışlıkla bende tıkladım ne olduğunu merak edip. Virüs bulaşmış olabilir mi PC'ye? Genişletmek için tıkla... Yok bişey olmaz.
Trabzonlu_Pyro dedi: Bir arkadaş bana link atmış yanlışlıkla bende tıkladım ne olduğunu merak edip. Virüs bulaşmış olabilir mi PC'ye? Genişletmek için tıkla... Yok bişey olmaz.
Eyegrod Femtopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #4 Eğer linkteki bir butona falan tıklamadıysan veya bişi indirmediysen olmaz
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #5 Bir şey indirdiyse ve açtıysan evet. Çerezleri kabul ettiysen yine küçük bir ihtimal var.
Trabzonlu_Pyro Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #6 sonfindikkiran dedi: Bir şey falan indirdiyse olabilir ama indirmediğinden net bir şekilde eminseniz alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey indirmedi
sonfindikkiran dedi: Bir şey falan indirdiyse olabilir ama indirmediğinden net bir şekilde eminseniz alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey indirmedi