Bu videoya denk geldim. Adamlar saniyeler içerisinde Black Ops'u indirdi. Videoyu izledikten sonra ülkemizdeki internet hızıyla karşılaştırma yaptım ve canım sıkılmadı değil.
Yurt dışında normal mi bu hızlar? Bunu nasıl böyle yapabildiler?
Bu videoya denk geldim. Adamlar saniyeler içerisinde Black Ops'u indirdi. Videoyu izledikten sonra ülkemizdeki internet hızıyla karşılaştırma yaptım ve canım sıkılmadı değil.
Gayet normal diğer ülkelerde. Şunu da ISS'ler için söyleyeyim. İnsanlar sizin yüzünden kazıklanmaktan bıktı. İnternet hızını arttırın ki artık millet doğru düzgün ISS aramak zorunda kalmasın.
Adamlar Kanada'da yasiyor ve LTT bir sirket. Adamlar kendileri bile kablo baglatmis olabilir. Yurtdisinda Romanya disinda hatta Romanya'da bile normal degil bu hiz.
Ben de izledim bu videoyu. Ama standart olmadığı ortada değil mi? Kendi ülkelerinde normal olsaydı böyle bir video çekmezdi zaten.
Avrupa ülkelerinde 600 Mbps civarı oluyor genelde bildiğim kadarıyla.
Attığım videonun attığım saniyesinde 2 tane 16TB Seagate IronWolf serisi HDD var ve şu açıklamayı yapıyorlar:
—Kasada HDD için iki tane boş yer vardı ve Seagate de bize bunları gönderdi kullanalım dedik.
~Jake Tivy
Bunu diyen adamların internetinin o kadar hızlı olması gayet normal bence.