Linus'un 10 Gigabit İnternet Bağlantısı

Makaleler
10
Yer
ANKARA
Bu videoya denk geldim. Adamlar saniyeler içerisinde Black Ops'u indirdi. Videoyu izledikten sonra ülkemizdeki internet hızıyla karşılaştırma yaptım ve canım sıkılmadı değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışında normal mi bu hızlar? Bunu nasıl böyle yapabildiler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet normal diğer ülkelerde. Şunu da ISS'ler için söyleyeyim. İnsanlar sizin yüzünden kazıklanmaktan bıktı. İnternet hızını arttırın ki artık millet doğru düzgün ISS aramak zorunda kalmasın.

Ben de izledim bu videoyu. Ama standart olmadığı ortada değil mi? Kendi ülkelerinde normal olsaydı böyle bir video çekmezdi zaten.
Avrupa ülkelerinde 600 Mbps civarı oluyor genelde bildiğim kadarıyla.

Attığım videonun attığım saniyesinde 2 tane 16TB Seagate IronWolf serisi HDD var ve şu açıklamayı yapıyorlar:
—Kasada HDD için iki tane boş yer vardı ve Seagate de bize bunları gönderdi kullanalım dedik.
~Jake Tivy

Bunu diyen adamların internetinin o kadar hızlı olması gayet normal bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye de şuan imkansız bence ,
En hızlı internet Turkcell'le mümkün olabiyor galiba burada onun en iyisi de 300-500 TL falandı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…