eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Böyle 2 dosya var 326 olan açılıyor diğeri açılmıyor. 326'yı açınca bu var.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 20 Mart 2021 #2 Volume o disk bölümü oluyor.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #3 296181 dedi: Volume o disk bölümü oluyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstünden kaldıramaz mıyım? Bir de görev çubuğunun içine ettim bozuldu. Dosya Ekleri 1616267053124.png 20 KB · Görüntüleme: 48
296181 dedi: Volume o disk bölümü oluyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstünden kaldıramaz mıyım? Bir de görev çubuğunun içine ettim bozuldu.
D dakovey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.539 Makaleler 1 Çözümler 20 20 Mart 2021 #4 eater dedi: Masaüstünden kaldıramaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıklayarak Masaüstü Ayarları'na girin, Simgeler'e tıklarsanız gizleyeceğiniz şeyleri seçebilirsiniz. eater dedi: Bir de görev çubuğunun içine ettim bozuldu. Genişletmek için tıkla... Whiskermenü'ye Panel yazın ve Öğeler bölümüne gelin. İstediğiniz şeyleri panelden kaldırabilirsiniz. Bu yazdıklarım Xfce için geçerli ama diğer masaüstü ortamlarında da benzer şekilde yapılıyor.
eater dedi: Masaüstünden kaldıramaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıklayarak Masaüstü Ayarları'na girin, Simgeler'e tıklarsanız gizleyeceğiniz şeyleri seçebilirsiniz. eater dedi: Bir de görev çubuğunun içine ettim bozuldu. Genişletmek için tıkla... Whiskermenü'ye Panel yazın ve Öğeler bölümüne gelin. İstediğiniz şeyleri panelden kaldırabilirsiniz. Bu yazdıklarım Xfce için geçerli ama diğer masaüstü ortamlarında da benzer şekilde yapılıyor.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #5 dakovey dedi: Whiskermenü'ye panel yazın ve öğeler bölümüne gelin. İstediğiniz şeyleri panelden kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım ama başlat menüsü gelmiyor.
dakovey dedi: Whiskermenü'ye panel yazın ve öğeler bölümüne gelin. İstediğiniz şeyleri panelden kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım ama başlat menüsü gelmiyor.
D dakovey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.539 Makaleler 1 Çözümler 20 20 Mart 2021 #6 eater dedi: Bunu yaptım ama başlat menüsü gelmiyor. Eki Görüntüle 932385 Genişletmek için tıkla... Panele sağ tıklayarak önce Panel, ardından Panel tercihlerini seçin. Aynı ekrana çıkacaktır.
eater dedi: Bunu yaptım ama başlat menüsü gelmiyor. Eki Görüntüle 932385 Genişletmek için tıkla... Panele sağ tıklayarak önce Panel, ardından Panel tercihlerini seçin. Aynı ekrana çıkacaktır.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #7 dakovey dedi: Panele sağ tıklayarak önce Panel, ardından Panel tercihlerini seçin. Aynı ekrana çıkacaktır. Genişletmek için tıkla...
dakovey dedi: Panele sağ tıklayarak önce Panel, ardından Panel tercihlerini seçin. Aynı ekrana çıkacaktır. Genişletmek için tıkla...
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 20 Mart 2021 #8 Bash:Panoya kopyala # mount # cat /etc/fstab # fdisk -l Çıktı nedir?
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #9 ArchBtw dedi: Bash:Panoya kopyala # mount. # cat /etc/fstab # fdisk -l Çıktı nedir? Genişletmek için tıkla... Şu a lazım değil hocam Görev çubuğunu yapsam bana yeter.
ArchBtw dedi: Bash:Panoya kopyala # mount. # cat /etc/fstab # fdisk -l Çıktı nedir? Genişletmek için tıkla... Şu a lazım değil hocam Görev çubuğunu yapsam bana yeter.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 20 Mart 2021 #10 Xfce mi o? eater dedi: Şu a lazım değil hocam Görev çubuğunu yapsam bana yeter. Genişletmek için tıkla...
Xfce mi o? eater dedi: Şu a lazım değil hocam Görev çubuğunu yapsam bana yeter. Genişletmek için tıkla...