Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 20 Aralık 2020 #11 Dengesiz Kokarca dedi: @Maybezenci Optimus yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yok yüklü değil. Linux üzerinde oynamam zaten hocam, Windows üzerinde oynarım oyunları.
Dengesiz Kokarca dedi: @Maybezenci Optimus yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yok yüklü değil. Linux üzerinde oynamam zaten hocam, Windows üzerinde oynarım oyunları.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #12 @Maybezenci Sen bilirsin.
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 20 Aralık 2020 #13 Dengesiz Kokarca dedi: @Maybezenci Sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... FPS genel olarak düşük oluyor o yüzden, gündelik işlerim için Linux kullanıcam. Teşekkürler tekrardan.
Dengesiz Kokarca dedi: @Maybezenci Sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... FPS genel olarak düşük oluyor o yüzden, gündelik işlerim için Linux kullanıcam. Teşekkürler tekrardan.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 20 Aralık 2020 #14 Dengesiz Kokarca dedi: @Maybezenci Optimus yüklü mü? Genişletmek için tıkla... 9500GT diye laptop kartı yok kardeşim. Bildiğim kadarıyla.
Dengesiz Kokarca dedi: @Maybezenci Optimus yüklü mü? Genişletmek için tıkla... 9500GT diye laptop kartı yok kardeşim. Bildiğim kadarıyla.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #15 @gen2 Hocam peki ne yapacak?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 20 Aralık 2020 #16 Maybezenci dedi: Yok yemedi. Nvclock açılmıyor bile. Neyse Windows üzerinden oynarız artık. CS:GO Linux'ta daha az FPS veriyor ama stabil. Windows üzerinde çok dengesiz. Genişletmek için tıkla... Açılmaz sen onu komut isteminden yap, yönetici hakkı ister nvclock çünkü. Dengesiz Kokarca dedi: @gen2 Hocam peki ne yapacak? Genişletmek için tıkla... Tam olarak Optimus'u ne amaçlı istiyormuş? Tek GPU'lu değil mi sistemi?
Maybezenci dedi: Yok yemedi. Nvclock açılmıyor bile. Neyse Windows üzerinden oynarız artık. CS:GO Linux'ta daha az FPS veriyor ama stabil. Windows üzerinde çok dengesiz. Genişletmek için tıkla... Açılmaz sen onu komut isteminden yap, yönetici hakkı ister nvclock çünkü. Dengesiz Kokarca dedi: @gen2 Hocam peki ne yapacak? Genişletmek için tıkla... Tam olarak Optimus'u ne amaçlı istiyormuş? Tek GPU'lu değil mi sistemi?
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 20 Aralık 2020 #17 9500GT Nvidia'nın ekran kartı hocam. Bazı ayarlar görmüştüm nette onları denedim olmadı. Yarın tekrar deneyeceğim nvclock'u.
9500GT Nvidia'nın ekran kartı hocam. Bazı ayarlar görmüştüm nette onları denedim olmadı. Yarın tekrar deneyeceğim nvclock'u.