Linux airodump-ng WLAN0mon yazınca kendi ağım çıkıyor

Wi-Fi'lere bağlanabiliyor musunuz? Yoksa ağ yok mu yazıyor.

Wi-Fi kart takılıyken bağlanabiliyorum monitor Mode'a almazssam. Çıkartınca bağlanamıyorum önceden bağlanabiliyordum.

Wi-Fi kart takılıyken bağlanabiliyorum monitor Mode'a almazssam. Çıkartınca bağlanamıyorum önceden bağlanabiliyordum.
Yanlış Wi-fi kartını monitör moda geçirmişsiniz. wlan1mon yaz. Diğer kartı monitör moddan çıkarmak için de airmon-ng stop wlan0mon yazın.

Yanlış Wi-fi kartını monitör moda geçirmişsiniz. wlan1mon yaz. Diğer kartı monitör moddan çıkarmak için de airmon-ng stop wlan0mon yazın.
ifconfig'te wlan1 yok ama.

Wi-Fi kartını bilgisayar görmüyor. Tak çıkar yap bakalım.

Wi-Fi kartla internete bağlanabiliyorum Linux'ta tak çıkar yapıyorum ifconfigte hala aynı değerler var.

Hocam WLAN0 Wi-Fi kart olması lazım. Çünkü çıkartınca ifconfig yazıyorum WLAN0 gözükmüyor. Ayrıca airmon-ng start WLAN0 yazıp iwconfig'te Mode'un monitor olarak değiştiğini görüyorum.

Hocam WLAN0 Wi-Fi kart olması lazım. Çünkü çıkartınca ifconfig yazıyorum WLAN0 gözükmüyor. Ayrıca airmon-ng start WLAN0 yazıp iwconfig'te Mode'un monitor olarak değiştiğini görüyorum.
Maalesef yardımcı olamayacağım. Çünkü bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…