Linux aktifleştirme kodu nereden alınır?

CLI'den kullanınca istemiyor. Baktın buradaki yöntemler olmadı biraz da öyle şansını dene hocam.

Arkadaşlar geçen hafta Linux kullanmaya başladım. Dünden beri bu yazı geldi ve gitmiyor. Nasıl kaldıracağız bunu?
Eki Görüntüle 2513674

Driverlarınız güncel mi? Anne kızlık soyadınız ne? Ekran kartınızı ne zaman aldınız? Sistem özellikleriniz ne? Güney Kore ne zaman kuruldu? Bu soruları bilmeden yardımcı olmam mümkün değil maalesef, bu arada sisteminiz Windows 11 için oldukça yeterli görünüyor niye hala böyle paragöz Linux yazılımlarıyla devam edersiniz ki mis gibi gariban dostu Windows varken...

Son düzenleme:
Driverlarınız güncel mi?

Anne kızlık soyadınız ne?
Tempest.

Ekran kartınızı ne zaman aldınız?
1.5 sene oldu.

istem özellikleriniz ne?
HP Victus 16, RTX 3050 6 GB, Ryzen 7 7840HS, 16 GB RAM.

Güney Kore ne zaman kuruldu?
15 Ağustos 1948.

bu arada sisteminiz Windows 11 için oldukça yeterli görünüyor niye hala böyle paragöz linux yazılımlarıyla devam edersiniz ki mis gibi gariban dostu Windows varken...
Yanlışlıkla kurdum, silemiyorum.

Eki Görüntüle 2514209

Tempest.

1.5 sene oldu.

15 Ağustos 1948.

Windows 11'i Microsoft sunucularından mı illegal bir sunucudan mı indirdiniz? Sorunun kaynağı siz olabilirsiniz yeniden deneyin. Ayrıca Microsoft Linux'a ürün desteği sunmaz, lütfen Windows 11'e geçin.

Eki Görüntüle 2514209

Tempest.

1.5 sene oldu.

15 Ağustos 1948.

Yöneticime sordum, Windows kursun geçer dedi...

Windows 11'i Microsoft sunucularından mı illegal bir sunucudan mı indirdiniz? Sorunun kaynağı siz olabilirsiniz yeniden deneyin. Ayrıca Microsoft Linux'a ürün desteği sunmaz, lütfen Windows 11'e geçin.
Canonical sunucularından indirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…