İ İllegal042 Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1 22 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, sorunum bu: Bilgisayarımı Linux (Ubuntu'ya) formatladım, şimdi Windows yapmak istiyorum ama yapamıyorum.
Arkadaşlar, sorunum bu: Bilgisayarımı Linux (Ubuntu'ya) formatladım, şimdi Windows yapmak istiyorum ama yapamıyorum.
Chained Vessel Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer Zaten oradan görebiliyorsunuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #2 Nasıl yapamıyorsun,aydınlatır mısın ?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 22 Eylül 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 22 Eylül 2020 #4 Yapamıyorsunuz ama ne denediniz de nasıl yapamıyorsunuz? Hangi aşamada takılıyorsunuz? Verdiği hata nedir?
Yapamıyorsunuz ama ne denediniz de nasıl yapamıyorsunuz? Hangi aşamada takılıyorsunuz? Verdiği hata nedir?
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 22 Eylül 2020 #5 Yapamadığın şey ne?
little horse Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #6 Daha detaylı bilgi verin. ISO dosyasını yazdırdığınız USB bellekten kurulum yapılacak, BIOS ekranından Boot menüsünde bellek mi görünmüyor? Yoksa kurulum sırasında bir sıkıntı mı yaşadınız? Yaşadıysanız biraz anlatın ki yardımcı olabilelim.
Daha detaylı bilgi verin. ISO dosyasını yazdırdığınız USB bellekten kurulum yapılacak, BIOS ekranından Boot menüsünde bellek mi görünmüyor? Yoksa kurulum sırasında bir sıkıntı mı yaşadınız? Yaşadıysanız biraz anlatın ki yardımcı olabilelim.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 22 Eylül 2020 #7 Yazdırmak için WoeUSB kullanabilirsiniz.