Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 Selam. ben Linux yerine Windows 8.1 kullanmak istiyorum fakat boot menüde USB belleği seçtikten sonra yine hard diskten başlatıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2022
Selam. ben Linux yerine Windows 8.1 kullanmak istiyorum fakat boot menüde USB belleği seçtikten sonra yine hard diskten başlatıyor.
Çözüm imbaran 30 Nisan 2022 Sanırım Linux'un kendi USB yazma programını kullanmışsınız. Bu program sadece Linux işletim sistemini yazabilir. Bunun için Ventoy kullanmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sanırım Linux'un kendi USB yazma programını kullanmışsınız. Bu program sadece Linux işletim sistemini yazabilir. Bunun için Ventoy kullanmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.324 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #2 USB'nin içi boş olabilir veya tam boot olmamış olabilir bir bakın. Artı 0 Eksi
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #3 Aaron098 dedi: Selam. ben Linux yerine Windows 8.1 kullanmak istiyorum fakat boot menüde USB belleği seçtikten sonra yine hard diskten başlatıyor. Genişletmek için tıkla... USB belleğe Rufus ile doğru yazdırmamış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Selam. ben Linux yerine Windows 8.1 kullanmak istiyorum fakat boot menüde USB belleği seçtikten sonra yine hard diskten başlatıyor. Genişletmek için tıkla... USB belleğe Rufus ile doğru yazdırmamış olabilirsiniz.
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #4 Rufiq Cavadov dedi: USB belleğe Rufus ile doğru yazdırmamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Linux için Rufus yok. Artı 0 Eksi
Rufiq Cavadov dedi: USB belleğe Rufus ile doğru yazdırmamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Linux için Rufus yok.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.324 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #5 Sanırım Linux'un kendi USB yazma programını kullanmışsınız. Bu program sadece Linux işletim sistemini yazabilir. Bunun için Ventoy kullanmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Sanırım Linux'un kendi USB yazma programını kullanmışsınız. Bu program sadece Linux işletim sistemini yazabilir. Bunun için Ventoy kullanmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #6 imbaran dedi: Sanırım Linux'un kendi USB yazma programını kullanmışsınız. Bu program sadece Linux işletim sistemini yazabilir. Bunun için Ventoy kullanmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yoo zaten Ventoy kullandım. Artı 0 Eksi
imbaran dedi: Sanırım Linux'un kendi USB yazma programını kullanmışsınız. Bu program sadece Linux işletim sistemini yazabilir. Bunun için Ventoy kullanmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yoo zaten Ventoy kullandım.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.324 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #7 Direk ISO'yu attınız değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #8 imbaran dedi: USB'nin içi boş olabilir veya tam boot olmamış olabilir bir bakın. Genişletmek için tıkla... Boş değil eminim. imbaran dedi: Direk ISO'yu attınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
imbaran dedi: USB'nin içi boş olabilir veya tam boot olmamış olabilir bir bakın. Genişletmek için tıkla... Boş değil eminim. imbaran dedi: Direk ISO'yu attınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #9 Aaron098 dedi: Linux için Rufus yok. Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden Rufus ile yazdıracaksınız. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Linux için Rufus yok. Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden Rufus ile yazdıracaksınız.
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #10 Rufiq Cavadov dedi: Windows üzerinden Rufus ile yazdıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Laptop var ama USB girişleri bozuk. Artı 0 Eksi
Rufiq Cavadov dedi: Windows üzerinden Rufus ile yazdıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Laptop var ama USB girişleri bozuk.