Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 Selam. ben Linux yerine Windows 8.1 kullanmak istiyorum fakat boot menüde USB belleği seçtikten sonra yine hard diskten başlatıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2022
Selam. ben Linux yerine Windows 8.1 kullanmak istiyorum fakat boot menüde USB belleği seçtikten sonra yine hard diskten başlatıyor.
Çözüm imbaran 30 Nisan 2022 Sanırım Linux'un kendi USB yazma programını kullanmışsınız. Bu program sadece Linux işletim sistemini yazabilir. Bunun için Ventoy kullanmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sanırım Linux'un kendi USB yazma programını kullanmışsınız. Bu program sadece Linux işletim sistemini yazabilir. Bunun için Ventoy kullanmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 1 Mayıs 2022 #11 Aleykümselam. Neden geçmek istiyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #12 350070 dedi: Aleykümselam. Neden geçmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Mesela hiçbir oyun oynayamıyorum, setup dosyalarını açamıyorum. imbaran dedi: Sanırım Linux'un kendi USB yazma programını kullanmışsınız. Bu program sadece Linux işletim sistemini yazabilir. Bunun için Ventoy kullanmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videodaki yöntem değişikti bende denedim ve oldu çok teşekkürler Allah senden razı olsun Son düzenleme: 1 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
350070 dedi: Aleykümselam. Neden geçmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Mesela hiçbir oyun oynayamıyorum, setup dosyalarını açamıyorum. imbaran dedi: Sanırım Linux'un kendi USB yazma programını kullanmışsınız. Bu program sadece Linux işletim sistemini yazabilir. Bunun için Ventoy kullanmanız lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videodaki yöntem değişikti bende denedim ve oldu çok teşekkürler Allah senden razı olsun
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 1 Mayıs 2022 #13 Aaron098 dedi: Bu videodaki yöntem değişikti bende denedim ve oldu çok teşekkürler Allah senden razı olsun Genişletmek için tıkla... Wine kurdun mu? Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Bu videodaki yöntem değişikti bende denedim ve oldu çok teşekkürler Allah senden razı olsun Genişletmek için tıkla... Wine kurdun mu?
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.324 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #14 Aaron098 dedi: Mesela hiçbir oyun oynayamıyorum, setup dosyalarını açamıyorum. Bu videodaki yöntem değişikti bende denedim ve oldu çok teşekkürler Allah senden razı olsun Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretler misin? Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Mesela hiçbir oyun oynayamıyorum, setup dosyalarını açamıyorum. Bu videodaki yöntem değişikti bende denedim ve oldu çok teşekkürler Allah senden razı olsun Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretler misin?
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 1 Mayıs 2022 #15 @imbaran hocamızı çözüm olarak raporlayalım çözüm atılsın. Artı 0 Eksi
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.324 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #16 Playstor dedi: @imbaran hocamızı çözüm olarak raporlayalım çözüm atılsın. Genişletmek için tıkla... Uyumuş olabilir. Acelesi yok. Artı 0 Eksi
Playstor dedi: @imbaran hocamızı çözüm olarak raporlayalım çözüm atılsın. Genişletmek için tıkla... Uyumuş olabilir. Acelesi yok.
KS KS Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #17 imbaran dedi: Çözüm olarak işaretler misin? Genişletmek için tıkla... imbaran dedi: USB'nin içi boş olabilir veya tam boot olmamış olabilir bir bakın. Genişletmek için tıkla... Çözüm işareti yok. Artı 0 Eksi
imbaran dedi: Çözüm olarak işaretler misin? Genişletmek için tıkla... imbaran dedi: USB'nin içi boş olabilir veya tam boot olmamış olabilir bir bakın. Genişletmek için tıkla... Çözüm işareti yok.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 1 Mayıs 2022 #18 Aaron098 dedi: Çözüm işareti yok. Genişletmek için tıkla... Hocam rapordan çözümü seçeceksiniz. Artı 0 Eksi
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 1 Mayıs 2022 #19 Aaron098 dedi: Çözüm işareti yok. Genişletmek için tıkla... Kardeş şu güzellikten nasıl vazgeçtin ? Neyse sağlık olsun. Artı 0 Eksi
Aaron098 dedi: Çözüm işareti yok. Genişletmek için tıkla... Kardeş şu güzellikten nasıl vazgeçtin ? Neyse sağlık olsun.