Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #11 astegon dedi: Fazla film izlemeyin derim. O ledlerden nasıl bir co-relation çıkarıp biased olmayan verileri çıkarabilirler ki. Genişletmek için tıkla... Film tadında video aslında haksız değilsiniz efendim .
astegon dedi: Fazla film izlemeyin derim. O ledlerden nasıl bir co-relation çıkarıp biased olmayan verileri çıkarabilirler ki. Genişletmek için tıkla... Film tadında video aslında haksız değilsiniz efendim .
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 8 Ocak 2024 #12 Jennifer dedi: Film tadında video aslında haksız değilsiniz efendim . Genişletmek için tıkla... Comment'leri kapatılmış bir video. Pek güzel. Üstüne üstlük sdcard'ın R/W aşamasındaki 256bit anahtarını bulabildiklerini iddia etmişler. Nerede bunun makalesi? Hadi var diyelim o makalenin eleştirileri de olacaktır. Bilimsel bakış açınızı geliştirmenizi öneririm. Bilim video çekip "aaa bak bulduk" diyerek değil tartışarak, karşı argüman vererek gelişir. Makaleyi bulunca (Adam gibi bir dergide yayımlanmış olsun lütfen) post etmeyi unutmayın da okuyalım
Jennifer dedi: Film tadında video aslında haksız değilsiniz efendim . Genişletmek için tıkla... Comment'leri kapatılmış bir video. Pek güzel. Üstüne üstlük sdcard'ın R/W aşamasındaki 256bit anahtarını bulabildiklerini iddia etmişler. Nerede bunun makalesi? Hadi var diyelim o makalenin eleştirileri de olacaktır. Bilimsel bakış açınızı geliştirmenizi öneririm. Bilim video çekip "aaa bak bulduk" diyerek değil tartışarak, karşı argüman vererek gelişir. Makaleyi bulunca (Adam gibi bir dergide yayımlanmış olsun lütfen) post etmeyi unutmayın da okuyalım