Linux çift monitör desteği

Mustafa Eroğlu

Megapat
Daha fazla  
Çift monitörüm var ve Windows 10 işletim sistemi'nde Win+p kısayoluyla kolayca 'uzat' veya 'sadece birinci ekran' seçenekleri arasında geçiş yapabiliyorum. Linux'te çift monitör kullanabilir miyim? Ve rahatlıkla monitörler arasında geçiş yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden Windows varken Linux kullanasınız ki?

Linux çok daha özgür ve açık kaynak kodlu bir işletim sistemi. Yani istediğiniz gibi -her şeyiyle- özelleştirebilirsiniz. Kerneline kadar düzenleyebilirsiniz. Windows'ta yapabileceğiniz en uç şey, renkleri düzenlemek ve Rainmeter indirmek. Onun dışına çıkamazsınız. Linux üzerinde sistem dosyalarını bile değiştirebilirsiniz. Windows çoğu konumu açmanıza izin bile vermiyor. Ayrıca Linux, güvenlik konusunda Windows'tan üstün. Exe uzantısını çalıştıramadığından çoğu virüs Linux için etkisiz. Ayrıca ücretsiz ve yapan gruplar sizden habersiz bilgi toplamıyorlar.

Neden Windows varken Linux kullanasınız ki?
Neden açık kaynak ve kodlamaya daha uygun Linux varken Windows kullanalım ki? En azından bir bilgisayar mühendsinin veya kodlamayla uğraşan birinin Linux kullanması daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…