4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 13 Nisan 2021 #31 Burada Devuan kuran var mı? İyi bir distro ise onu deneyeceğim.
wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 13 Nisan 2021 #32 Eksik dosya olabilir mi çok hızlı yazdırıldı USB'ye. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (60).png 1 MB · Görüntüleme: 55
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 13 Nisan 2021 #33 openSUSE - Free Linux operating systems for desktops, servers and containers openSUSE makes open source Linux operating systems, available for free in several flavors. www.opensuse.org
openSUSE - Free Linux operating systems for desktops, servers and containers openSUSE makes open source Linux operating systems, available for free in several flavors. www.opensuse.org
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 13 Nisan 2021 #34 Artix öneririm.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 13 Nisan 2021 #35 cengover_ekin dedi: openSUSE - Free Linux operating systems for desktops, servers and containers openSUSE makes open source Linux operating systems, available for free in several flavors. www.opensuse.org Genişletmek için tıkla... Hocam OpenSUSE güzel fakat hiçbir şey ile gelmeyen versiyonu var mı? Ben en son bulamamamıştım. Sadece tty istiyorum. Boranity dedi: Artix öneririm. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi çalışmıyor. İstesem de kullanamam.
cengover_ekin dedi: openSUSE - Free Linux operating systems for desktops, servers and containers openSUSE makes open source Linux operating systems, available for free in several flavors. www.opensuse.org Genişletmek için tıkla... Hocam OpenSUSE güzel fakat hiçbir şey ile gelmeyen versiyonu var mı? Ben en son bulamamamıştım. Sadece tty istiyorum. Boranity dedi: Artix öneririm. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi çalışmıyor. İstesem de kullanamam.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 13 Nisan 2021 #36 433815 dedi: Hocam OpenSUSE güzel fakat hiçbir şey ile gelmeyen versiyonu var mı? Ben en son bulamamamıştım. Sadece tty istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, bakalım hemen. @433815 hocam, aşağıdaki bağlantıdaki görseldeki ekranda hiçbir masaüstü ortamını seçmezseniz nasıl geliyor sistem, denediniz mi? https://doc.opensuse.org/documentation/leap/startup/html/book.opensuse.startup/images/install_software_osuse.png Son düzenleme: 13 Nisan 2021
433815 dedi: Hocam OpenSUSE güzel fakat hiçbir şey ile gelmeyen versiyonu var mı? Ben en son bulamamamıştım. Sadece tty istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, bakalım hemen. @433815 hocam, aşağıdaki bağlantıdaki görseldeki ekranda hiçbir masaüstü ortamını seçmezseniz nasıl geliyor sistem, denediniz mi? https://doc.opensuse.org/documentation/leap/startup/html/book.opensuse.startup/images/install_software_osuse.png
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 13 Nisan 2021 #37 cengover_ekin dedi: Bilmiyorum, bakalım hemen. @433815 hocam, aşağıdaki bağlantıdaki görseldeki ekranda hiçbir masaüstü ortamını seçmezseniz nasıl geliyor sistem, denediniz mi? https://doc.opensuse.org/documentation/leap/startup/html/book.opensuse.startup/images/install_software_osuse.png Genişletmek için tıkla... Denemedim hocam. İndirip denerim artık. Sağolun.
cengover_ekin dedi: Bilmiyorum, bakalım hemen. @433815 hocam, aşağıdaki bağlantıdaki görseldeki ekranda hiçbir masaüstü ortamını seçmezseniz nasıl geliyor sistem, denediniz mi? https://doc.opensuse.org/documentation/leap/startup/html/book.opensuse.startup/images/install_software_osuse.png Genişletmek için tıkla... Denemedim hocam. İndirip denerim artık. Sağolun.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 13 Nisan 2021 #38 Devuan diyecektim, sadece systemd kullanmıyor, diğer dediklerinizi karşılamıyor. Zaten Debian tabanlı bir dağıtım, Debian'da NVIDIA konusunun işkence olduğunu biliyorum. Alpine Linux da olabilir.
Devuan diyecektim, sadece systemd kullanmıyor, diğer dediklerinizi karşılamıyor. Zaten Debian tabanlı bir dağıtım, Debian'da NVIDIA konusunun işkence olduğunu biliyorum. Alpine Linux da olabilir.
arencosk Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #39 433815 dedi: Denedim, ama dnften kısaca nefret ediyorum. Çok yavaş ve hantal geliyor. Ayrıca SystemD kullanıyor. Lütfen robot gibi aynı cevabı vermeyin. SystemD kullanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Arco Linuxun olayı systemdsiz Arch olması zaten.
433815 dedi: Denedim, ama dnften kısaca nefret ediyorum. Çok yavaş ve hantal geliyor. Ayrıca SystemD kullanıyor. Lütfen robot gibi aynı cevabı vermeyin. SystemD kullanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Arco Linuxun olayı systemdsiz Arch olması zaten.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 13 Nisan 2021 #40 arencosk dedi: Arco Linuxun olayı systemdsiz Arch olması zaten. Genişletmek için tıkla... Artix değil miydi o? OpenSUSE denedim dün gece, Wi-Fi sürücüleri oradada sıkıntılı çıktı. Ben en iyisi yeniden Gentoo kuracağım, herkese teşekkürler.
arencosk dedi: Arco Linuxun olayı systemdsiz Arch olması zaten. Genişletmek için tıkla... Artix değil miydi o? OpenSUSE denedim dün gece, Wi-Fi sürücüleri oradada sıkıntılı çıktı. Ben en iyisi yeniden Gentoo kuracağım, herkese teşekkürler.