Linux dağıtımı önerisi

Debian öneririm. Hem çok stabildir hem hafiftir hem de çok fazla desteği var.

Bro linux'a mouse ile kurulum yapmak haraket gibi bir şey olur. Adamlar kurulumlarından bu yana en çok kullanılan özelliği zaten hızlı dosya kurulumu. 4-5 tık yap yazı yaz indir konum seç yükle yapmaktansa terminale komutu gir enter bas otomatik yüklesin otomatik kursun daha basit. Her şeyi windowslaştırmak değil niyetim zaten ben windowstan kurtulmak istiyorum windowslaştırılan bir işletim sistemi hayatımı zorlaştırır. Onun dışında korsan oyun önerin için teşekkür ettim, bide waydroid de umarım ağır bir tane oyun oynayacağım onda patlamaz.

İsmi cismi ne onun? İnternette yazıp bakman gerek. Benim dongle çalışmadı.
Dark bluetooth 5.3 usb dongle, hepsiburada da görürsün onu satın aldım. Oldukça da dandik yan mutfağa geçiyom kopuyo falan. Sadece windows demişlerdi hatta ama linux'ın geniş driver desteği cartcurt muhababetleri var belki çalışır emin değilim.

İlk defa Linux kullanıyorsan ve terminalde hata yapmaktan korkuyorsan diye kolay kurulum olayından bahsettimama tabii ki terminale alışırsan senin için çok daha iyi olur.

Şaşırtıcı derece hızlı ve kullanıcı dostu olan bir dağıtım. Neredeyse her şey için grafik arayüz var. Kapalı kaynak olsa da yeni gelen kullanıcılar için önemli olmaz diye düşünüyorum.

Steam, resmi olarak GNU/Linux'u destekliyor.

Epic Games, GNU/Linux'da yok fakat onun yerine resmi olmayan bir istemci olan heroic Games Launcher var.

Dolby, GNU/Linux'u desteklemiyor fakat onun yerine EasyEffects kullanabilirsiniz.

Bluetooth USB dongle için muhtemelen bir sürücü vardır fakat hazır gelmiyor ise elle yüklemeniz gerekebilir.

Emülatör olarak kesinlikle waydroid öneriyorum. Aslında bir emülatör değil. Sistemle entegre bir şekilde çalışıyor. İçinde LineageOS ile geliyor ve root atabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…