Genel programlar kullanırım, League of Legends vb. oyunlar oynarım. Unity ve Godot programları kullanıyorum. Sistemim 500 GB, 16 GB RAM, Ryzen 7 7730U. Tasarıma da önem veririm ama performansı da severim.
Genel programlar kullanırım, League of Legends vb. oyunlar oynarım. Unity ve Godot programları kullanıyorum. Sistemim 500 GB, 16 GB RAM, Ryzen 7 7730U. Tasarıma da önem veririm ama performansı da severim.
Linux'da LoL oynayamazsınız ancak genede öneri olarak ben, Fedora, Kubuntu, Linux Mint Cinnamon falan öneririm. Derseniz ki kurulumu hiç sorun değil ben Arch bile önerebilirim. LoL bırakmam derseniz Dual Boot tavsiye ederim.
Neye dayanarak söyledin böyle bir şeyi? Bir şeye dayanarak söyleseniz anlayacağım da bence keyif almazsınız diyerek Windows'tan devam demek ne bileyim... Biraz komik.