Linux dağıtımı ve kernel önerisi

Kernel 6.4'te AMD güç tüketimiyle ilgili bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum, ama emin değilim. Aklımda kalan tek şey Linus'un akşamdan kalma kafasıyla her pr ile ağır dalga geçişi.

Windows'tan Linux'a yeni geçtim size soracağım şimdi zen kernel kullansam neler değişecek ayrıca Mint yerine kaisen & Fedora mı mantıklı bir geçiş olur.

Aşkım artix kursana.

Son yazdığıma bakar mısınız son ikiye.

Windows'tan Linux'a yeni geçtim size soracağım şimdi zen kernel kullansam neler değişecek ayrıca Mint yerine kaisen & Fedora mı mantıklı bir geçiş olur.

Son yazdığıma bakar mısınız son ikiye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Al prensesim.

Yeni geçtiysen Mint'e devam et. Kolay yoldan Arch'a girmek istersen EndavourOS kurabilirsin.

Son düzenleme:
Zen kernel kullansam neler değişecek?
Performans verir deseler de ters de tepebilir. Denemek lazım. Kurulumdan sonra istediğiniz kadar kernel kurabilirsiniz. Bir sebepten hoşunuza gitmezse mainline'a da dönebilirsiniz.

Sizi kısıtlayan bir şey yok. Sistemden sisteme ve kullanımdan kullanıma değişeceği için deneyip görmeniz lazım.

Benim görüşümce bir fark hissetmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…