Ya hocam bu konu gerçekleri yansıtmayan bir konudur konu sahibi bizimle kafa bulmuştur o yüzden lüften konu sahibine yanlışlarını açıklayarak değerli zamanınızı kaybetmeyin.
Eğer Secure Boot'u diyorsan bunun aslında mantıklı bir nedeni var. Bilgisayarın gerçekten güvenliğini artıran bir şey Secure Boot ve başka bir işletim sistemini kurmak için devre dışı bırakmak da zor değil. Ama Windows'un BIOS'umdan grub'ı silmesini hiç sevmiyorum. Dual boottan nefret etmemin sebebi Windows'un bu davranışı.
Eğer Secure Boot'u diyorsan bunun aslında mantıklı bir nedeni var. Bilgisayarın gerçekten güvenliğini artıran bir şey Secure Boot ve başka bir işletim sistemini kurmak için devre dışı bırakmak da zor değil. Ama Windows'un BIOS'umdan grub'ı silmesini hiç sevmiyorum. Dual boottan nefret etmemin sebebi Windows'un bu davranışı.
Systemd-boot'un ne gibi avantajları var? Hep GRUB kullandığım ve sorun yaşamadığım için diğer loaderlara hiç bakmadım bile. Pop OS'te görünce şaşırmıştım.
Systemd-Boot'un ne gibi avantajları var? Hep GRUB kullandığım ve sorun yaşamadığım için diğer loaderlara hiç bakmadım bile. POP!_OS'te görünce şaşırmıştım.