Linux demek gizlilik mi demek?

Öyle bir şey yok. Açık kaynak sonuçta. İncelerler, yaşatmazlar adami.
1-) Şu anda Linux veya BSD vs. kullanmıyorsanız (bakamıyorum şu an mobildeyim), kullandığınız işletim sistemi de verilerinizi kullanıyor. Bunu biliyorsunuzdur zaten.

2-) Gizliliğe çok önem veriyorsanız neden bilgilerinizi buraya verdiniz? Technopat'ın da kullanım koşulları var. 5.maddeyi okuyun, Linux dağıtımlarının da veri politikasının bu maddeden çok ta farklı olmadığını göreceksiniz.

Windows 10 SuperLite kullaniyorum.
2. Soruya gelirsek "Linux dağitimlarölöö gizlilikkkkkkkk hülöööööööööööööğ" demicektiniz.

Yanlış hatırlamıyorsam telefonu yan çevirince gözüküyordu.
Evet. Teşekkürler, bilmiyordum.
2. Soruya gelirsek "Linux dağitimlarölöö gizlilikkkkkkkk hülöööööööööööööğ" demicektiniz.
Kim dedi ki? Linux dağıtımları ile sizinle şu an konuştuğumuz platform olan Technopat'ın veri politikasını kıyasladım sadece.

Her dağıtım aynı değil, Linux dağıtımları açık kaynak ve özgür yazılım diye gizliliğe önem verecek diye bir kural da yok.
Gizlilik ve güvenlik için oluşturulmuş GNU/Linux dağıtımlarını kullanabilirsiniz.

Ne zaman, kim demiş?

Çok var. Görmedim ama kesssssssinlikle var.
Sen niye Discord gelmiyon?

Kimse böyle bir şey demedi. Dağıtımdan dağıtıma gizlilik farklıdır, ben birine hata raporunu göndermeyi kendim seçerek geliştirilmesine katkı sunulmasını istiyorsam kullanırım. Windows kullanarak Linux dağıtımlarının topu topu 1 sayfadan oluşan gizlilik politikalarına laf etmek de ayrı bir ironi. Windows kullanmadan önce 50 sayfalık ruhunu satma sözleşmesini kabul ediyorsun da 1 sayfalık "hata raporu alıyoruz" ve "kişisel bilgilerinizi kullanmıyoruz" maddelerini içeren sözleşmeyi mi kabul etmiyorsun? Biraz çekememezlik gibi geldi bana.

Bak dostum.
Amacın sanırım burada Linux'u kötülemek.
Sana hiçbir şekilde şu dağıtım %100 güvenlidir diyemem.
Ama emin ol, tüm Linux dağıtımları Windows'dan güvenlidir.
Ayrıca illa ki Google servislerini de kullanıyorsundur veya sosyal medya hesabın vardır.
Bunlara güveniyorsan Linux'a hayli hayli güvenebilirsin.

Ama emin ol, tüm Linux dağıtımları Windows'dan güvenlidir.
Ona ne şüphe...
Dedi. Eminim buna.
Amacın sanırım burada Linux'u kötülemek.
Yoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…