mavitavuk Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 92 1 Ekim 2023 #1 Denemek çok istiyorum. Ancak fazladan bir bilgisayarım yok.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 1 Ekim 2023 #2 mavitavuk dedi: Denemek çok istiyorum. Ancak fazladan bir bilgisayarım yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınıza sanal makine üzerinden kurabilirsiniz.
mavitavuk dedi: Denemek çok istiyorum. Ancak fazladan bir bilgisayarım yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınıza sanal makine üzerinden kurabilirsiniz.
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 1 Ekim 2023 #3 mavitavuk dedi: Denemek çok istiyorum. Ancak fazladan bir bilgisayarım yok. Genişletmek için tıkla... Sanal makine ile deneyebilirsiniz. Ayrıca USB'ye yazıp live USB üzerinden sisteminize yüklemeden de deneyebilirsiniz.
mavitavuk dedi: Denemek çok istiyorum. Ancak fazladan bir bilgisayarım yok. Genişletmek için tıkla... Sanal makine ile deneyebilirsiniz. Ayrıca USB'ye yazıp live USB üzerinden sisteminize yüklemeden de deneyebilirsiniz.
Amity Picopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 70 Çözümler 1 1 Ekim 2023 #4 Dual boot kurabilirsiniz. Sanal makineye göre deneyiminiz daha iyi olur.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 40 1 Ekim 2023 #5 Test Linux distros online - DistroSea Instantly test run Linux distros online in the cloud for free, right from your web browser. No installation or live boot required. distrosea.com Buradan istediğin distroyu online şekilde test edebilirsin. Daha iyi bir deneyim için sanal makine veya dual boot tavsiye ederim.
Test Linux distros online - DistroSea Instantly test run Linux distros online in the cloud for free, right from your web browser. No installation or live boot required. distrosea.com Buradan istediğin distroyu online şekilde test edebilirsin. Daha iyi bir deneyim için sanal makine veya dual boot tavsiye ederim.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.457 Makaleler 5 Çözümler 310 1 Ekim 2023 #6 mavitavuk dedi: Denemek çok istiyorum. Ancak fazladan bir bilgisayarım yok. Genişletmek için tıkla... Sanal makine üzerinden deneyebilirsiniz. Sisteminize dualboot olarak yükleyip deneyebilirsiniz.
mavitavuk dedi: Denemek çok istiyorum. Ancak fazladan bir bilgisayarım yok. Genişletmek için tıkla... Sanal makine üzerinden deneyebilirsiniz. Sisteminize dualboot olarak yükleyip deneyebilirsiniz.