lunarov Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 294 28 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar orta seviye bir bilgisayarım var. Linux destekli en fazla 4-5 GB olan oyun önerilerinizi bekliyorum. Sistemim: HD 4850 G41M Rev 1.1 Q8300 (stock fan) 4 GB DDR2 RAM 300 Watt PSU HDD 500 GB Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2018
Arkadaşlar orta seviye bir bilgisayarım var. Linux destekli en fazla 4-5 GB olan oyun önerilerinizi bekliyorum. Sistemim: HD 4850 G41M Rev 1.1 Q8300 (stock fan) 4 GB DDR2 RAM 300 Watt PSU HDD 500 GB
S sireno52 Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 40 29 Nisan 2018 #2 lunarov dedi: Arkadaşlar orta seviye bir bilgisayarım var. Linux destekli en fazla 4-5 GB olan oyun önerilerinizi bekliyorum. Sistemim: HD 4850 G41M Rev 1.1 Q8300 (stock fan) 4 GB DDR2 RAM 300 Watt PSU HDD 500 GB Genişletmek için tıkla... Hangi linux sürümünü kullanıyorsun bilmiyorum ben genelde sana Ubuntu nun ek depo şundan bir adres paylasayim PlayDeb.net - Updates for Ubuntu 17.04 (FPS) birde linux a Steam yüklersen vs source .insurgency.vs. oyunları rahatlıkla oynarsin birde linux a wine yıl kurstan veya playonlinux u kurarsan windowsta çalışan bazı oyunlarında oynarsin Windows kadar randımanlı calismasada. WineHQ - Run Windows applications on Linux, BSD, Solaris and macOS ve birde. Downloads - PlayOnLinux - Run your Windows applications on Linux easily! iyi eglenceler
lunarov dedi: Arkadaşlar orta seviye bir bilgisayarım var. Linux destekli en fazla 4-5 GB olan oyun önerilerinizi bekliyorum. Sistemim: HD 4850 G41M Rev 1.1 Q8300 (stock fan) 4 GB DDR2 RAM 300 Watt PSU HDD 500 GB Genişletmek için tıkla... Hangi linux sürümünü kullanıyorsun bilmiyorum ben genelde sana Ubuntu nun ek depo şundan bir adres paylasayim PlayDeb.net - Updates for Ubuntu 17.04 (FPS) birde linux a Steam yüklersen vs source .insurgency.vs. oyunları rahatlıkla oynarsin birde linux a wine yıl kurstan veya playonlinux u kurarsan windowsta çalışan bazı oyunlarında oynarsin Windows kadar randımanlı calismasada. WineHQ - Run Windows applications on Linux, BSD, Solaris and macOS ve birde. Downloads - PlayOnLinux - Run your Windows applications on Linux easily! iyi eglenceler
lunarov Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 294 30 Nisan 2018 #3 sireno52 dedi: lunarov dedi: Arkadaşlar orta seviye bir bilgisayarım var. Linux destekli en fazla 4-5 GB olan oyun önerilerinizi bekliyorum. Sistemim: HD 4850 G41M Rev 1.1 Q8300 (stock fan) 4 GB DDR2 RAM 300 Watt PSU HDD 500 GB Genişletmek için tıkla... Hangi linux sürümünü kullanıyorsun bilmiyorum ben genelde sana Ubuntu nun ek depo şundan bir adres paylasayim PlayDeb.net - Updates for Ubuntu 17.04 (FPS) birde linux a Steam yüklersen vs source .insurgency.vs. oyunları rahatlıkla oynarsin birde linux a wine yıl kurstan veya playonlinux u kurarsan windowsta çalışan bazı oyunlarında oynarsin Windows kadar randımanlı calismasada. WineHQ - Run Windows applications on Linux, BSD, Solaris and macOS ve birde. Downloads - PlayOnLinux - Run your Windows applications on Linux easily! iyi eglenceler Genişletmek için tıkla... Ubuntu kullanıyorum. Teşekkürler.
sireno52 dedi: lunarov dedi: Arkadaşlar orta seviye bir bilgisayarım var. Linux destekli en fazla 4-5 GB olan oyun önerilerinizi bekliyorum. Sistemim: HD 4850 G41M Rev 1.1 Q8300 (stock fan) 4 GB DDR2 RAM 300 Watt PSU HDD 500 GB Genişletmek için tıkla... Hangi linux sürümünü kullanıyorsun bilmiyorum ben genelde sana Ubuntu nun ek depo şundan bir adres paylasayim PlayDeb.net - Updates for Ubuntu 17.04 (FPS) birde linux a Steam yüklersen vs source .insurgency.vs. oyunları rahatlıkla oynarsin birde linux a wine yıl kurstan veya playonlinux u kurarsan windowsta çalışan bazı oyunlarında oynarsin Windows kadar randımanlı calismasada. WineHQ - Run Windows applications on Linux, BSD, Solaris and macOS ve birde. Downloads - PlayOnLinux - Run your Windows applications on Linux easily! iyi eglenceler Genişletmek için tıkla... Ubuntu kullanıyorum. Teşekkürler.