Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #1 Cidden çok merak ettim Dual boot kullanabilir miyim Linux'u bende deneyimlemek istiyorum.
kitleer Decapat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 148 Makaleler 1 26 Ağustos 2022 #2 Adam gregson dedi: Cidden çok merak ettim Dual boot kullanabilir miyim Linux'u bende deneyimlemek istiyorum çöp mü kullanmışım bu güne kadar? Genişletmek için tıkla... Olur Linux güzel ama Windows da çöp değil yani.
Adam gregson dedi: Cidden çok merak ettim Dual boot kullanabilir miyim Linux'u bende deneyimlemek istiyorum çöp mü kullanmışım bu güne kadar? Genişletmek için tıkla... Olur Linux güzel ama Windows da çöp değil yani.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #3 Adam gregson dedi: Cidden çok merak ettim Dual boot kullanabilir miyim Linux'u bende deneyimlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. Ancak Windows'a alışıksanız zorlayabilir başta.
Adam gregson dedi: Cidden çok merak ettim Dual boot kullanabilir miyim Linux'u bende deneyimlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. Ancak Windows'a alışıksanız zorlayabilir başta.
iiuitto Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 105 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #4 Adam gregson dedi: Cidden çok merak ettim Dual boot kullanabilir miyim Linux'u bende deneyimlemek istiyorum çöp mü kullanmışım bu güne kadar? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin, açıkçası benim de Dual boot şu anda belki Windows'a ihtiyacım olur diye yüklemiştim ama en son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum.
Adam gregson dedi: Cidden çok merak ettim Dual boot kullanabilir miyim Linux'u bende deneyimlemek istiyorum çöp mü kullanmışım bu güne kadar? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin, açıkçası benim de Dual boot şu anda belki Windows'a ihtiyacım olur diye yüklemiştim ama en son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum.
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #5 kitleer dedi: Olur Linux güzel ama Windows da çöp değil yani. Genişletmek için tıkla... Biliyorum tabii ki hocam arkadaş demiş ya ironi yapıyorum ama ben de deneyeceğim bakalım.
kitleer dedi: Olur Linux güzel ama Windows da çöp değil yani. Genişletmek için tıkla... Biliyorum tabii ki hocam arkadaş demiş ya ironi yapıyorum ama ben de deneyeceğim bakalım.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.325 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2022 #6 Sanal makineye kur bence. Ben denedim Linux'u sanal makineden. VMWare epey iyi.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #7 @416274 Ne oldu Linux Guard abi
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.734 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #8 Evet, dual boot olarak da Linux kurabilirsiniz. Başlangıç için Linux Mint önerebilirim.
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #9 499337 dedi: Sanal makineye kur bence. Ben denedim Linux'u sanal makineden. VMware epey iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam performansı kısıtladığı için hiç içime sinmiyor.
499337 dedi: Sanal makineye kur bence. Ben denedim Linux'u sanal makineden. VMware epey iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam performansı kısıtladığı için hiç içime sinmiyor.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.325 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2022 #10 Adam gregson dedi: Hocam performansı kısıtladığı için hiç içime sinmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam deneyin severseniz Dual Boot yapın. Linux Mint güzeldi.
Adam gregson dedi: Hocam performansı kısıtladığı için hiç içime sinmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam deneyin severseniz Dual Boot yapın. Linux Mint güzeldi.