imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #11 Dengesiz Kokarca dedi: Ben her zaman eski bilgisayarlara sparky öneririm. Fakat diğer arkadaşların önerilerini de bekleyelim. Sanırım lubuntu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu arada lubuntu kursam aynı şekildemi kurulur yine aynı hatayı almak istemiyorum.
Dengesiz Kokarca dedi: Ben her zaman eski bilgisayarlara sparky öneririm. Fakat diğer arkadaşların önerilerini de bekleyelim. Sanırım lubuntu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu arada lubuntu kursam aynı şekildemi kurulur yine aynı hatayı almak istemiyorum.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 25 Haziran 2020 #12 Xubuntu 20.04 veya Lubuntu 18.04 kurmayı deneyin. imesu dedi: Bu arada Lubuntu kursam aynı şekilde mi kurulur? Yine aynı hatayı almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hata almayacağınızı kimse garantileyemez.
Xubuntu 20.04 veya Lubuntu 18.04 kurmayı deneyin. imesu dedi: Bu arada Lubuntu kursam aynı şekilde mi kurulur? Yine aynı hatayı almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hata almayacağınızı kimse garantileyemez.
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #13 Kerem00 dedi: Xubuntu 20.04 veya lubuntu 18.04 kurmayı deneyin. Hata almayacağınızı kimse garantileyemez. Genişletmek için tıkla... Umarım sıkıntı çıkmaz lubuntu kuracağım peki lubuntuda Manjaro gibi mi Boot yapıyor onu merak ediyorum.
Kerem00 dedi: Xubuntu 20.04 veya lubuntu 18.04 kurmayı deneyin. Hata almayacağınızı kimse garantileyemez. Genişletmek için tıkla... Umarım sıkıntı çıkmaz lubuntu kuracağım peki lubuntuda Manjaro gibi mi Boot yapıyor onu merak ediyorum.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 25 Haziran 2020 #14 imesu dedi: Umarım sıkıntı çıkmaz lubuntu kuracağım peki Lubuntuda Manjaro gibi mi boot yapıyor onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Lubuntu kuracaksanız 18.04 kurun. Manjaro gibi mi boot yapıyor derken demek istediğinizi anlamadım fakat fazla benzemiyorlar.
imesu dedi: Umarım sıkıntı çıkmaz lubuntu kuracağım peki Lubuntuda Manjaro gibi mi boot yapıyor onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Lubuntu kuracaksanız 18.04 kurun. Manjaro gibi mi boot yapıyor derken demek istediğinizi anlamadım fakat fazla benzemiyorlar.
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #15 Yani Boot seçeneğine tıkladığımızda bu ekrandaki gibi mi kuruyor? Dosya Ekleri 81409269-1c2e8780-913f-11ea-9c16-20c08cf58a20.jpg 160,3 KB · Görüntüleme: 34
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 25 Haziran 2020 #16 imesu dedi: Yani boot seçeneğine tıkladığımızda bu ekrandaki gibi mi kuruyor? Genişletmek için tıkla... GRUB ekranında bekliyorsunuz, boot ediliyor ve karşınıza "X işletim sistemini kur." ve "X işletim sistemini dene." diye seçenekler çıkıyor.
imesu dedi: Yani boot seçeneğine tıkladığımızda bu ekrandaki gibi mi kuruyor? Genişletmek için tıkla... GRUB ekranında bekliyorsunuz, boot ediliyor ve karşınıza "X işletim sistemini kur." ve "X işletim sistemini dene." diye seçenekler çıkıyor.
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #17 Kerem00 dedi: Grub ekranında bekliyorsunuz, Boot ediliyor ve karşınıza "X işletim sistemini kur." Ve "X işletim sistemini dene." Diye seçenekler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ben yükleyip deniyeyim sorun olmaz umarım. Teşekkürler.
Kerem00 dedi: Grub ekranında bekliyorsunuz, Boot ediliyor ve karşınıza "X işletim sistemini kur." Ve "X işletim sistemini dene." Diye seçenekler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ben yükleyip deniyeyim sorun olmaz umarım. Teşekkürler.