Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #11 Hamza Yüksel dedi: indiriyorum denerim birazdan iso dosyamı seçemedim sadece usb yi fln olmuşmudur acaba usb yi açarkende bağlanamadı hatası alıyorum ne yapabilirim şimdi restart attım pc ye düzeldi ama nasıl yapcağımı anlamadım Genişletmek için tıkla... birşey daha deniyorum ilk defa kullandığım için yapamamıştım Sakuya Izayoi dedi: Hatanın görsellini atar mısınız? Ayrıca birazcık imlaya dikkat eder misiniz, okuduğumu anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: birşey daha deniyorum ilk defa kullandığım için yapamamıştım Genişletmek için tıkla... Böylemi olucak Hamza Yüksel dedi: birşey daha deniyorum ilk defa kullandığım için yapamamıştım Böylemi olucak Genişletmek için tıkla... şimdi validating yazıyor Hamza Yüksel dedi: birşey daha deniyorum ilk defa kullandığım için yapamamıştım Böylemi olucak şimdi validating yazıyor Genişletmek için tıkla... skip mi diyim beklimmi Son düzenleme: 20 Şubat 2025
Hamza Yüksel dedi: indiriyorum denerim birazdan iso dosyamı seçemedim sadece usb yi fln olmuşmudur acaba usb yi açarkende bağlanamadı hatası alıyorum ne yapabilirim şimdi restart attım pc ye düzeldi ama nasıl yapcağımı anlamadım Genişletmek için tıkla... birşey daha deniyorum ilk defa kullandığım için yapamamıştım Sakuya Izayoi dedi: Hatanın görsellini atar mısınız? Ayrıca birazcık imlaya dikkat eder misiniz, okuduğumu anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: birşey daha deniyorum ilk defa kullandığım için yapamamıştım Genişletmek için tıkla... Böylemi olucak Hamza Yüksel dedi: birşey daha deniyorum ilk defa kullandığım için yapamamıştım Böylemi olucak Genişletmek için tıkla... şimdi validating yazıyor Hamza Yüksel dedi: birşey daha deniyorum ilk defa kullandığım için yapamamıştım Böylemi olucak şimdi validating yazıyor Genişletmek için tıkla... skip mi diyim beklimmi
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #12 İşlem bitene kadar bekleyiniz.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #13 Sakuya Izayoi dedi: İşlem bitene kadar bekleyiniz. Genişletmek için tıkla... oldu şimdi bios dan usb yi seçmemmi lazım yoksa bikaç şey daha varmı Sakuya Izayoi dedi: İşlem bitene kadar bekleyin Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: oldu şimdi bios dan usb yi seçmemmi lazım yoksa bikaç şey daha varmı Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: oldu şimdi bios dan usb yi seçmemmi lazım yoksa bikaç şey daha varmı Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: oldu şimdi bios dan usb yi seçmemmi lazım yoksa bikaç şey daha varmı Genişletmek için tıkla... Burda ne yapmalıyım Son düzenleme: 20 Şubat 2025
Sakuya Izayoi dedi: İşlem bitene kadar bekleyiniz. Genişletmek için tıkla... oldu şimdi bios dan usb yi seçmemmi lazım yoksa bikaç şey daha varmı Sakuya Izayoi dedi: İşlem bitene kadar bekleyin Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: oldu şimdi bios dan usb yi seçmemmi lazım yoksa bikaç şey daha varmı Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: oldu şimdi bios dan usb yi seçmemmi lazım yoksa bikaç şey daha varmı Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: oldu şimdi bios dan usb yi seçmemmi lazım yoksa bikaç şey daha varmı Genişletmek için tıkla... Burda ne yapmalıyım
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #14 BIOS üzerinden USB'den başlat seçeneğini açtınız mı?
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #15 Sakuya Izayoi dedi: BIOS üzerinden USB'den başlat seçeneğini açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: Genişletmek için tıkla... Burası böyle Sakuya Izayoi dedi: BIOS üzerinden USB'den başlat seçeneğini açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Nereye girip göstereyim
Sakuya Izayoi dedi: BIOS üzerinden USB'den başlat seçeneğini açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: Genişletmek için tıkla... Burası böyle Sakuya Izayoi dedi: BIOS üzerinden USB'den başlat seçeneğini açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Nereye girip göstereyim
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #16 DVD boş ise flash takılı iken Kur'un başlaması lazım. Boot sırası doğru.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #17 Sakuya Izayoi dedi: DVD boş ise flash takılı iken Kur'un başlaması lazım. Boot sırası doğru. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim
Sakuya Izayoi dedi: DVD boş ise flash takılı iken Kur'un başlaması lazım. Boot sırası doğru. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #18 USB'ye yazamamışsınız ISO dosyasını sanırım.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #19 Sakuya Izayoi dedi: USB'ye yazamamışsınız ISO dosyasını sanırım. Genişletmek için tıkla... Linux u geri başlatıyorum dc hesabın varsa ordan yapalım
Sakuya Izayoi dedi: USB'ye yazamamışsınız ISO dosyasını sanırım. Genişletmek için tıkla... Linux u geri başlatıyorum dc hesabın varsa ordan yapalım
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #20 DC kullanmıyorum uzun süredir buradan devam edelim. Linux'a geri dönün.