Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #21 Sakuya Izayoi dedi: DC kullanmıyorum uzun süredir buradan devam edelim. Genişletmek için tıkla... Kurduğum usb yi siliyorum uygulamayı açıp gösteririm size Hamza Yüksel dedi: Kurduğum usb yi siliyorum uygulamayı açıp gösteririm size Genişletmek için tıkla... Silinmiyor ama Hamza Yüksel dedi: Kurduğum usb yi siliyorum uygulamayı açıp gösteririm size Silinmiyor ama Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: Kurduğum usb yi siliyorum uygulamayı açıp gösteririm size Silinmiyor ama Genişletmek için tıkla... Ne seçmeliyim
Sakuya Izayoi dedi: DC kullanmıyorum uzun süredir buradan devam edelim. Genişletmek için tıkla... Kurduğum usb yi siliyorum uygulamayı açıp gösteririm size Hamza Yüksel dedi: Kurduğum usb yi siliyorum uygulamayı açıp gösteririm size Genişletmek için tıkla... Silinmiyor ama Hamza Yüksel dedi: Kurduğum usb yi siliyorum uygulamayı açıp gösteririm size Silinmiyor ama Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: Kurduğum usb yi siliyorum uygulamayı açıp gösteririm size Silinmiyor ama Genişletmek için tıkla... Ne seçmeliyim
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #22 Disks isimli bir uygulama olması lazım sistemde ona girip USB belleği oradan formatlayabilirsiniz.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #23 Sakuya Izayoi dedi: Disks isimli bir uygulama olması lazım sistemde ona girip USB belleği oradan formatlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: Genişletmek için tıkla... Ne seçmeliyim
Sakuya Izayoi dedi: Disks isimli bir uygulama olması lazım sistemde ona girip USB belleği oradan formatlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: Genişletmek için tıkla... Ne seçmeliyim
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #24 32 GB'lik USB belleği seçin.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #25 Sakuya Izayoi dedi: 32 GB'lik USB belleği seçin. Genişletmek için tıkla...
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #26 Çift dişli simgesine tıklayıp "Bölümü biçimlendir..." yazan tuşa tıklayın. Format Partition'da yazabilir. Türkçe ne yazar bilmiyorum. İlk seçenek zaten.
Çift dişli simgesine tıklayıp "Bölümü biçimlendir..." yazan tuşa tıklayın. Format Partition'da yazabilir. Türkçe ne yazar bilmiyorum. İlk seçenek zaten.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #27 Sakuya Izayoi dedi: Çift dişli simgesine tıklayıp biçimlendirme yazan tuşa tıklayın. Format Partition'da yazabilir. Türkçe ne yazar bilmiyorum. İlk seçenek zaten. Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: Genişletmek için tıkla... Ne seçeyim
Sakuya Izayoi dedi: Çift dişli simgesine tıklayıp biçimlendirme yazan tuşa tıklayın. Format Partition'da yazabilir. Türkçe ne yazar bilmiyorum. İlk seçenek zaten. Genişletmek için tıkla... Hamza Yüksel dedi: Genişletmek için tıkla... Ne seçeyim
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #28 Hızlı olanı seçin.
Hamza Yüksel Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #29 Sakuya Izayoi dedi: Hızlı olanı seçin. Genişletmek için tıkla... Biçimlendir dedim şimdi ne yapmalıyım silindiler galiba
Sakuya Izayoi dedi: Hızlı olanı seçin. Genişletmek için tıkla... Biçimlendir dedim şimdi ne yapmalıyım silindiler galiba
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.557 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Şubat 2025 #30 Görsel atar mısınız tekrar disk yöneticisinden?