MuX Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Vatican City 25 Kasım 2023 #11 Bir manyaklık yapıp kurduysa bilemem ama ProtonDB'de sisteminizi spooflamak okadar zor bir şey değil. Kendi sistem bilgilerimi "Lesbian OS" olarak da tanıtabilirim mesela. Yaptıysa helal olsun tabi ki.
Bir manyaklık yapıp kurduysa bilemem ama ProtonDB'de sisteminizi spooflamak okadar zor bir şey değil. Kendi sistem bilgilerimi "Lesbian OS" olarak da tanıtabilirim mesela. Yaptıysa helal olsun tabi ki.
Scorpio55 Kilopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 835 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #12 703768 dedi: Açıkçası normal kullanım için bile önerilen bir şey değil. Daha çok öğrenme amaçlı kullanılan bir dağıtım. İşte bunun ile oyun oynanabilmesi ilginç geldi. Genişletmek için tıkla... Bu dağıtımı kullanan birisinin bug raporu yazmaya olan cesareti daha da ilginç geldi Bu arada kullandığın Türkçe versiyon çok güzelmiş. Saats RAPORS EHEHEHEHE
703768 dedi: Açıkçası normal kullanım için bile önerilen bir şey değil. Daha çok öğrenme amaçlı kullanılan bir dağıtım. İşte bunun ile oyun oynanabilmesi ilginç geldi. Genişletmek için tıkla... Bu dağıtımı kullanan birisinin bug raporu yazmaya olan cesareti daha da ilginç geldi Bu arada kullandığın Türkçe versiyon çok güzelmiş. Saats RAPORS EHEHEHEHE
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 25 Kasım 2023 #13 Scorpio55 dedi: Bu arada kullandığın Türkçe versiyon çok güzelmiş. Saats RAPORS EHEHEHEHE Genişletmek için tıkla... Yeni farkettim harbiden o ne öyle.
Scorpio55 dedi: Bu arada kullandığın Türkçe versiyon çok güzelmiş. Saats RAPORS EHEHEHEHE Genişletmek için tıkla... Yeni farkettim harbiden o ne öyle.