Linux geçmek için tavsiyeler

Herhangi bir dağıtıma gereksiz yere aşık olmayın (arch hariç). Eğer güncel dağıtımınız yeterli gelmiyorsa ya da sıkıldıysanız değişmekten korkmayın.
Manjaro ile başlamış biri olarak kişisel tavsiyem Manjaro olacaktır. Fakat driverlar ile uğraşmanız ya da oyun için Windows Dual-Bootlamanız gerekebilir.

Linux'un Windows'tan farkı nedir? Oyun oynayabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım+oyun oynamak.
Oyun için Arch tabanlı dağıtım kullanmanızı önermemiz kadar doğal bir şey olmayacaktır ancak ilk başta Linux ortamlarını tanımanızı öneririm. Linux Mint > Fedora > Cachy > Arch Linux sırası ile Linux evrenini baya tanıma fırsatınız olacak. Bu sırada Linux dağıtımlarını sırasıyla kullanın. Epey şey katacaktır. Amaçlarınız doğrultusunda zaten Linux kullanmanız daha mantıklı.

Linux'un Windows'tan farkı nedir? Oyun oynayabilir miyiz?
Daha iyi oyun performansı. Tabi bazı sıradışı arkadaşlar kulaktan doğma bilgilerle daha kötü dese de alakası yok. Oyuna hazırlık için bazı şeyler yaptıktan sonra güzel FPS'ler alabilirsiniz. (bkz. @403976 'un profilindeki kendi makaleleri.)

Oyun için Arch tabanlı dağıtım kullanmanızı önermemiz kadar doğal bir şey olmayacaktır ancak ilk başta Linux ortamlarını tanımanızı öneririm. Linux Mint > Fedora > cachy > Arch Linux sırası ile Linux evrenini bayağı tanıma fırsatınız olacak. Bu sırada Linux dağıtımlarını sırasıyla kullanın. Epey şey katacaktır. Amaçlarınız doğrultusunda zaten Linux kullanmanız daha mantıklı.

Daha iyi oyun performansı. Tabii bazı sıra dışı arkadaşlar kulaktan doğma bilgilerle daha kötü dese de alakası yok. Oyuna hazırlık için bazı şeyler yaptıktan sonra güzel FPS'ler alabilirsiniz. (bkz. @403976'un profilindeki kendi makaleleri.)

Linux'a geçtim. Şu anlık daha iyi görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı