Linux HDD ile format atılabilir mi?

Hocam Pop!_OS iyi midir bir de Pardus nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Pop!_OS iyi midir bir de Pardus nasıl?

Ben boot sürelerinden pek memnun kalamamıştım geçen denediğimde. Belki siz memnun kalırsınız.

Ubuntu debloated denilebilecek bir dağıtım kendisi. Cosmic arayüzü GNOME kadar iyi olmsa da iş görüyor şimdilik. Zaten sitesindeki rehber ile rahatlıkla başka bir de kurabilirsin.

Hocam Linux Mint iyidir diyorsunuz yani.

Peki hocam benim ekran kartım GT520M Vulkan desteği yok galiba geçmeye değer mi?

Hocam Linux Mint iyidir diyorsunuz yani.

Peki hocam benim ekran kartım GT520M Vulkan desteği yok galiba geçmeye değer mi?
Mint güzel ben 5 aydır kullanıyorum pek bir sorun ile karşılaşmadım. Eğer siz karşılaşıcak kadar şanssızsanız, Mint'i yükledikten sonra timeshift kurun. Bir şey bozulursa timeshift ile geri yükleyip, Mint'i yeniden kurmanıza gerek olmadan sistemi eski haline çevirebilirsiniz.

Bu arada Xfce sürümünü öneriyorum, Kötü duruyor ama biraz zaman ayırıp kişileştirirseniz bayağı güzel bir şey ortaya çıkıyor.

Hocam o zaman kuruluma geçiyorum.

Hocam disk ekranına geldim ne yapmalıyım ekran görüntüsü atamayacak durumdayım.

Son düzenleme:
Hocam o zaman kuruluma geçiyorum.

Hocam disk ekranına geldim ne yapmalıyım ekran görüntüsü atamayacak durumdayım.

Eğer başka bir işletim sisteminin yanına kuracaksanız, boş alan ayırdıysanız onu oraya kurabilirsiniz. GParted ile boş alan ayırabilirsiniz. Tek kuracaksanız diski silip Mint kur a basın.

Eğer başka bir işletim sisteminin yanına kuracaksanız, boş alan ayırdıysanız onu oraya kurabilirsiniz. GParted ile boş alan ayırabilirsiniz. Tek kuracaksanız diski silip Mint kur a basın.

Hocam Xfce vs cinammon sizce hangisi.

Hocam Xfce vs cinammon sizce hangisi.

Cinnamon güzeldir daha moderndir güzel görünmesine pek vakit harcamanıza gerek yoktur o yüzden cinnamon gidin pek uğraşmak istemezseniz.

Xfce daha hafiftir ama güzel görünmesi için biraz vakit harcamanız lazım. Ama bayağı kişileştirilebilir bir masaüstü ortamıdır, %125 hatta özel ekran ölçeklendirme ayarı da bulunmakta.

Az RAM'i olan ve güçsüz bir cihazınız yoksa Xfce kullanmanıza pek gerek yok açıkçası.

Metin2 falan oynamaya diyorsanız başlatıcı kullandıklarından beri Linux'da çalışmıyor. Diğer oyunlarda da ne performans alırsınız bilmem.

Hocam Mint yerine Ubuntu Mate kurdum mağaza yok nasıl yüklerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…