drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #1 Elimdeki M4A1-S skini bayağı zamlanmış, anında sattım. Elimde 11 lira 10 kuruş kaldı. Bununla Linux'a desteği olan (ya da proton ile iyi çalışan) oyun tavsiye eder misiniz? İndirim bekleyebilirim.
Elimdeki M4A1-S skini bayağı zamlanmış, anında sattım. Elimde 11 lira 10 kuruş kaldı. Bununla Linux'a desteği olan (ya da proton ile iyi çalışan) oyun tavsiye eder misiniz? İndirim bekleyebilirim.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 2 Nisan 2021 #2 Half Life ve Portal serisine bakabilirsin. İndirim sürüyorsa hala bunlar uygundur o fiyata.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #3 Rashmore dedi: Half-Life ve portal serisine bakabilirsin. İndirim sürüyorsa hala bunlar uygundur o fiyata. Genişletmek için tıkla... Valve Complete pack var bende hocam.
Rashmore dedi: Half-Life ve portal serisine bakabilirsin. İndirim sürüyorsa hala bunlar uygundur o fiyata. Genişletmek için tıkla... Valve Complete pack var bende hocam.
H heeycem23 Picopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #4 SOMA veya Punch Club alabilirsin.
900 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 1.151 Makaleler 6 Çözümler 3 6 Nisan 2021 #5 drmstafaa dedi: Valve Complete pack var bende hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynadınız? Valve oyunları Linux destekli oluyor. Alien Swarm var; ücretsiz, co-op.
drmstafaa dedi: Valve Complete pack var bende hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynadınız? Valve oyunları Linux destekli oluyor. Alien Swarm var; ücretsiz, co-op.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #6 900 dedi: Hangi oyunları oynadınız? Valve oyunları Linux destekli oluyor. Genişletmek için tıkla... Half Life 1 serisini bitirdim. Portal oynuyorum şimdi.
900 dedi: Hangi oyunları oynadınız? Valve oyunları Linux destekli oluyor. Genişletmek için tıkla... Half Life 1 serisini bitirdim. Portal oynuyorum şimdi.