Linux için AutoCAD alternatifi önerisi

romantik_donat

Decapat
Daha fazla  
Kusura bakmayın, tekrardan rahatsız ediyorum. Fedora geçmek istiyorum fakat outocad gibi bilgisayar destekli tasarım programlarının desteği yok. Alternatif bir uygulama da indiremiyorum, kesinlikle AutoCAD kullanmam lazım. Kısaca Fedora üzerinden AutoCAD kullanma imkanım var mı? Onun dışında tek seçenek Windows 10 gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeCAD veya LibreCAD kullanabilirsin.

Linux kullanmak ve alışmak istiyorsan bağımlılıklarından kurtulman ve öğrenmeye açık olman lazım. AutoCAD Windows içindir, saydıklarım Linux için. Önceki konunda yeni öğrenmeye başlayan birisi olarak geçeceğini bilmelisin demiştim.

AutoCAD gibi programların desteği yok derken sanırım kendisinden bahsediyorsunuz ancak başka alternatif var libre CAD gibi açık kaynak bir alternatif var ki bu tarz şeyler her yere uyumlu üretiliyor bir de free CAD olmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu kontrol edin işinize yarayabilir.

Son düzenleme:
FreeCAD veya LibreCAD kullanabilirsin.

Linux kullanmak ve alışmak istiyorsan bağımlılıklarından kurtulman ve öğrenmeye açık olman lazım. AutoCAD Windows içindir, saydıklarım Linux için. Önceki konunda yeni öğrenmeye başlayan birisi olarak geçeceğini bilmelisin demiştim.
Autocad benim kullandığım bir program değil babamın kendi eğitiminde kullandığı bir program, bu yüzden onu değiştirme ihtimalim yok malesef. Bu programları biliyorum fakat dediğim gibi AutoCAD başka.

AutoCAD gibi programların desteği yok derken sanırım kendisinden bahsediyorsunuz ancak başka alternatif var libre CAD gibi açık kaynak bir alternatif var ki bu tarz şeyler her yere uyumlu üretiliyor bir de free CAD olmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu kontrol edin işinize yarayabilir.

Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı