okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 27 Mayıs 2021 #1 Ubuntu kullanıyorum ve otomatik tıklayıcı aracına ihtiyacım var. Windows da iken myeclicker kullanıyordum. Ancak Ubuntu'ya geçtim ve myeclicker Wine ile çalışmıyor herhangi bildiğiniz bir Auto clicker (makro) var mı? Şimdiden teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
Ubuntu kullanıyorum ve otomatik tıklayıcı aracına ihtiyacım var. Windows da iken myeclicker kullanıyordum. Ancak Ubuntu'ya geçtim ve myeclicker Wine ile çalışmıyor herhangi bildiğiniz bir Auto clicker (makro) var mı? Şimdiden teşekkürler...
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 27 Mayıs 2021 #2 GitHub - autokey/autokey: AutoKey, a desktop automation utility for Linux and X11. AutoKey, a desktop automation utility for Linux and X11. - autokey/autokey github.com
GitHub - autokey/autokey: AutoKey, a desktop automation utility for Linux and X11. AutoKey, a desktop automation utility for Linux and X11. - autokey/autokey github.com
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.265 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 28 Mayıs 2021 #3 Xdotool aracını öneririm. Terminal üzerinden çalışıyor ancak kullanımı zor değil.