The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 70 Yer İstanbul 18 Nisan 2021 #1 Zaten Linux'ta Visual Studio yok. Jetbrains Rider da paralı. Bunların yerine geçebilecek alternatif var mıdır?
Zaten Linux'ta Visual Studio yok. Jetbrains Rider da paralı. Bunların yerine geçebilecek alternatif var mıdır?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 18 Nisan 2021 #2 Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Ben konsol için MonoDevelop kullanıyorum. Linux Mint Cinnamon MonoDevelop | MonoDevelop
Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Ben konsol için MonoDevelop kullanıyorum. Linux Mint Cinnamon MonoDevelop | MonoDevelop
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Nisan 2021 #3 Visual Studio Code.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 70 Yer İstanbul 18 Nisan 2021 #4 Revivmeooi dedi: Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Ben konsol için MonoDevelop kullanıyorum. Linux Mint Cinnamon MonoDevelop | MonoDevelop Eki Görüntüle 980258 Genişletmek için tıkla... Denedim teşekkürler. Bu IDE'yi kullanırım. runit dedi: Visual Studio Code. Genişletmek için tıkla... VS Code'da derleme yapılmıyor. O yüzden onu kod yazmak için değil dosya içeriği değiştirmek için kullanacağım.
Revivmeooi dedi: Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Ben konsol için MonoDevelop kullanıyorum. Linux Mint Cinnamon MonoDevelop | MonoDevelop Eki Görüntüle 980258 Genişletmek için tıkla... Denedim teşekkürler. Bu IDE'yi kullanırım. runit dedi: Visual Studio Code. Genişletmek için tıkla... VS Code'da derleme yapılmıyor. O yüzden onu kod yazmak için değil dosya içeriği değiştirmek için kullanacağım.