tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #11 14kero dedi: Şık olması derken? Bunun dağıtımlarla ilgisi yok. İstediğiniz masaüstü ortamını istediğiniz dağıtıma kurabilirsiniz. Stabil olması ve hızlı güncelleme alması bakımından Fedora'yı önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Fedora kullanımında hatalar,sorunlar oluyormu peki hocam?
14kero dedi: Şık olması derken? Bunun dağıtımlarla ilgisi yok. İstediğiniz masaüstü ortamını istediğiniz dağıtıma kurabilirsiniz. Stabil olması ve hızlı güncelleme alması bakımından Fedora'yı önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Fedora kullanımında hatalar,sorunlar oluyormu peki hocam?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #12 tomey dedi: Fedora kullanımında hatalar,sorunlar oluyormu peki hocam? Genişletmek için tıkla... Derin mesele de genel olarak kararlı bir dağıtımdır.
tomey dedi: Fedora kullanımında hatalar,sorunlar oluyormu peki hocam? Genişletmek için tıkla... Derin mesele de genel olarak kararlı bir dağıtımdır.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #13 14kero dedi: Derin mesele de genel olarak kararlı bir dağıtımdır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bugün kurup deneyeceğim.
14kero dedi: Derin mesele de genel olarak kararlı bir dağıtımdır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bugün kurup deneyeceğim.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Haziran 2024 #14 14kero dedi: Hocam o masaüstü ortamı. Dağıtım Manjaro. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi de benim dedimklerinden siz nasıl böyle bir çıkarım yaptınız anlamadım. Manjaro Gnome denilince Gnome DE'li Manjaro olduğu anlaşılıyor yani.
14kero dedi: Hocam o masaüstü ortamı. Dağıtım Manjaro. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi de benim dedimklerinden siz nasıl böyle bir çıkarım yaptınız anlamadım. Manjaro Gnome denilince Gnome DE'li Manjaro olduğu anlaşılıyor yani.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #15 14kero dedi: Derin mesele de genel olarak kararlı bir dağıtımdır. Genişletmek için tıkla... Hocam son sorumuda sorayım size coreos mu kurmam gerek yoksa workstation mı?
14kero dedi: Derin mesele de genel olarak kararlı bir dağıtımdır. Genişletmek için tıkla... Hocam son sorumuda sorayım size coreos mu kurmam gerek yoksa workstation mı?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #16 tomey dedi: Hocam son sorumuda sorayım size coreos mu kurmam gerek yoksa workstation mı? Genişletmek için tıkla... Workstation.
tomey dedi: Hocam son sorumuda sorayım size coreos mu kurmam gerek yoksa workstation mı? Genişletmek için tıkla... Workstation.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #17 14kero dedi: Workstation. Genişletmek için tıkla... Download edemiyorum hocam sitedemi bir sorun var yoksa benimle alakalı bir şey mi?
14kero dedi: Workstation. Genişletmek için tıkla... Download edemiyorum hocam sitedemi bir sorun var yoksa benimle alakalı bir şey mi?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #18 tomey dedi: Download edemiyorum hocam sitedemi bir sorun var yoksa benimle alakalı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... https://centos.mirror.alwyzon.net/fedora/linux/releases/40/Workstation/x86_64/iso/Fedora-Workstation-Live-x86_64-40-1.14.iso Linux Türkiye sunucularında problem var, buradan dener misin?
tomey dedi: Download edemiyorum hocam sitedemi bir sorun var yoksa benimle alakalı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... https://centos.mirror.alwyzon.net/fedora/linux/releases/40/Workstation/x86_64/iso/Fedora-Workstation-Live-x86_64-40-1.14.iso Linux Türkiye sunucularında problem var, buradan dener misin?
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #19 14kero dedi: https://centos.mirror.alwyzon.net/fedora/linux/releases/40/Workstation/x86_64/iso/Fedora-Workstation-Live-x86_64-40-1.14.iso Linux Türkiye sunucularında problem var, buradan dener misin? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam, seni de biraz yordum kusura bakma.
14kero dedi: https://centos.mirror.alwyzon.net/fedora/linux/releases/40/Workstation/x86_64/iso/Fedora-Workstation-Live-x86_64-40-1.14.iso Linux Türkiye sunucularında problem var, buradan dener misin? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam, seni de biraz yordum kusura bakma.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #20 tomey dedi: Oldu hocam, seni de biraz yordum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru.