Linux için edit programı önerisi

Diamant

Decipat
Ücretli/Ücretsiz fark etmez. After Effects tarzında bir program arıyorum, öneriniz var mı?

Bir soru soracağım ona göre önereceğim. After Effects'i daha önce kullandınız mı, paralı diye mi kullanmıyorsunuz.

Size nuke, hitfilm Pro, Blender programlarını önerebilirim ama After Effects'in yerini tutmaz.

After Effects deyince bunlar aklıma geldi. Daha önce video düzenlemesi için kullandığım programlardır. Yine iş görüyor.

DaVinci Resolve'un Linux portu var. Dene istersen bir. Bazı GPU'larda sorun çıkardığını duymuştum ama ben hiç denemediğim için linux'ta kullanmayı bilemiyorum.
Ya da windows programlarını sanal makine ile açabilirsin ama GPU modülünü sanal makineye aktarman gerekmekte tam performans alabilmen için.

Sistem pek iyi değil Windows kullanırken DaVinci crash vermişti. Ama şu an Linux kullandığım için RAM kullanımı bayağı azaldı belki çalışabilir, deneyeceğim.

Hocam bu hatayı alıyorum ne yapmam gerek? Hata verdiği paketleri kurmaya çalıştım fakat yapamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…