Ç çepnis Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #1 Selamlar, Linux Mint kullanıyorum ve bazen dersler gereği ekrana yazıp çizmem gerekiyor. Bunun için güzel bir Epic Pen alternatifi önerirseniz sevinirim.
Selamlar, Linux Mint kullanıyorum ve bazen dersler gereği ekrana yazıp çizmem gerekiyor. Bunun için güzel bir Epic Pen alternatifi önerirseniz sevinirim.
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 9 Mart 2021 #2 Gnome'de DrawOnScreen var. Epic Pen yerini tutacak bir uygulama bulamamıştım takipteyim.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 9 Mart 2021 #3 Ardesia.
Ç çepnis Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #4 runit dedi: Ardesia. Genişletmek için tıkla... kurulum için kısaca anlatabilir misiniz veya bi kaynak yollayabilir misiniz ? google baktım fakat çok anlamadım
runit dedi: Ardesia. Genişletmek için tıkla... kurulum için kısaca anlatabilir misiniz veya bi kaynak yollayabilir misiniz ? google baktım fakat çok anlamadım
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 9 Mart 2021 #5 çepnis dedi: Kurulum için kısaca anlatabilir misiniz veya bir kaynak yollayabilir misiniz? Google baktım fakat çok anlamadım. Genişletmek için tıkla... GitHub sayfasını attım zaten. Aşağıda nasıl kurulduğu yazıyor.
çepnis dedi: Kurulum için kısaca anlatabilir misiniz veya bir kaynak yollayabilir misiniz? Google baktım fakat çok anlamadım. Genişletmek için tıkla... GitHub sayfasını attım zaten. Aşağıda nasıl kurulduğu yazıyor.