5 508026 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 6 22 Ağustos 2024 #1 Merhaba GNOME Linux'daki files uygulaması ile FTP bağlantsı yapılabilir mi? Veya bildiğiniz güzel uili 2 tıkla dosyayı açabilecek Control s ile kaytedebileceğim bir FTP uygulaması var mı? Ubuntu 12.
Merhaba GNOME Linux'daki files uygulaması ile FTP bağlantsı yapılabilir mi? Veya bildiğiniz güzel uili 2 tıkla dosyayı açabilecek Control s ile kaytedebileceğim bir FTP uygulaması var mı? Ubuntu 12.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.310 Makaleler 4 Çözümler 37 22 Ağustos 2024 #2 Gnome uygulamasını bilmiyorum. Daha önce kullandığım Filezilla var.
5 508026 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 326 Çözümler 6 22 Ağustos 2024 #3 mashiro dedi: GNOME uygulamasını bilmiyorum. Daha önce kullandığım Filezilla var. Genişletmek için tıkla... Konuda belirttiğim hiçbir kritere uymuyor, bende onu kullanıyorum mecbur. Yorumunuz için teşekkürler.
mashiro dedi: GNOME uygulamasını bilmiyorum. Daha önce kullandığım Filezilla var. Genişletmek için tıkla... Konuda belirttiğim hiçbir kritere uymuyor, bende onu kullanıyorum mecbur. Yorumunuz için teşekkürler.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.054 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 22 Ağustos 2024 #4 508026 dedi: Merhaba GNOME Linux'daki files uygulaması ile FTP bağlantsı yapılabilir mi? Veya bildiğiniz güzel uili 2 tıkla dosyayı açabilecek Control s ile kaytedebileceğim bir FTP uygulaması var mı? Ubuntu 12. Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor sanırım. Hiç denemedim fakat IP bazlı oluyor diye biliyorum. Bilgisayar yanımda değil deneyip söyleyemiyorum maalesef.
508026 dedi: Merhaba GNOME Linux'daki files uygulaması ile FTP bağlantsı yapılabilir mi? Veya bildiğiniz güzel uili 2 tıkla dosyayı açabilecek Control s ile kaytedebileceğim bir FTP uygulaması var mı? Ubuntu 12. Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor sanırım. Hiç denemedim fakat IP bazlı oluyor diye biliyorum. Bilgisayar yanımda değil deneyip söyleyemiyorum maalesef.