jeust Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Nisan 2022 #1 Linux işletim sistemi var. Mining yapmak için hangi programı kullanmalıyım? Çoğu Windows için.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #2 Yanlışın var. Hive OS işletim sistemi Linux tabanlı ve orada çalışan programlar Linux'ta da çalışır. Popüler programların neredeyse hepsi mevcut.
Yanlışın var. Hive OS işletim sistemi Linux tabanlı ve orada çalışan programlar Linux'ta da çalışır. Popüler programların neredeyse hepsi mevcut.
jeust Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Nisan 2022 #3 Turquoise Blue dedi: Yanlışın var. Hive OS işletim sistemi Linux tabanlı ve orada çalışan programlar Linux'ta da çalışır. Popüler programların neredeyse hepsi mevcut. Genişletmek için tıkla... hiveos kuramıyorum malesef
Turquoise Blue dedi: Yanlışın var. Hive OS işletim sistemi Linux tabanlı ve orada çalışan programlar Linux'ta da çalışır. Popüler programların neredeyse hepsi mevcut. Genişletmek için tıkla... hiveos kuramıyorum malesef
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #4 Ben Hive OS'u örnek olarak verdim.