6 621657 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 197 14 Haziran 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi IPhone'da işlem yapmam lazım iOS işletim sistemi kurulabilir mi?
6 682652 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Çözümler 4 15 Haziran 2024 #2 621657 dedi: Sorum başlıktaki gibi IPhone'da işlem yapmam lazım iOS işletim sistemi kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben senin yerine Google’da aratıyorum. Cevap: Hem evet hem de hayır. Eğer sanal makinede macOS çalıştırmayı başarırsan veya direkt bilgisayarına macOS kurarsan ardından XCode yükleyip iOS emulatörü indirirsen evet. Onun haricinde hayır. Direkt olarak kullanamazsın.
621657 dedi: Sorum başlıktaki gibi IPhone'da işlem yapmam lazım iOS işletim sistemi kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben senin yerine Google’da aratıyorum. Cevap: Hem evet hem de hayır. Eğer sanal makinede macOS çalıştırmayı başarırsan veya direkt bilgisayarına macOS kurarsan ardından XCode yükleyip iOS emulatörü indirirsen evet. Onun haricinde hayır. Direkt olarak kullanamazsın.