Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.561 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Aralık 2022 #1 Merhaba, Linux çekirdeğini iyice kavramak için kitap arıyorum. 100 TL'yi aşmaz ise sevinirim. @Linuxginar
Merhaba, Linux çekirdeğini iyice kavramak için kitap arıyorum. 100 TL'yi aşmaz ise sevinirim. @Linuxginar
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 8 Aralık 2022 #2 Linux Kaymak dedi: Merhaba, Linux çekirdeğini iyice kavramak için kitap arıyorum. 100 TL'yi aşmaz ise sevinirim. @Linuxginar Genişletmek için tıkla... Türkiyede Linux için fazla kaynak yok ne yazık ki. Linux For Dummies'in eski sürümlerini ebook olarak bulabilirsiniz.
Linux Kaymak dedi: Merhaba, Linux çekirdeğini iyice kavramak için kitap arıyorum. 100 TL'yi aşmaz ise sevinirim. @Linuxginar Genişletmek için tıkla... Türkiyede Linux için fazla kaynak yok ne yazık ki. Linux For Dummies'in eski sürümlerini ebook olarak bulabilirsiniz.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.561 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Aralık 2022 #3 363652 dedi: Türkiye'de Linux için fazla kaynak yok ne yazık ki. Linux for Dummies'in eski sürümlerini ebook olarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, İngilizcem maalesef zayıf. Gene de öneri için teşekkürler.
363652 dedi: Türkiye'de Linux için fazla kaynak yok ne yazık ki. Linux for Dummies'in eski sürümlerini ebook olarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, İngilizcem maalesef zayıf. Gene de öneri için teşekkürler.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 8 Aralık 2022 #4 Linux Kaymak dedi: Hocam, İngilizcem maalesef zayıf. Gene de öneri için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman önce İngilizcenizi geliştirmeniz lazım. Linux ile ilgili çoğu kaynak İngilizce. Türkçe kaynaklarda var tabii, araştırabilirsiniz.
Linux Kaymak dedi: Hocam, İngilizcem maalesef zayıf. Gene de öneri için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman önce İngilizcenizi geliştirmeniz lazım. Linux ile ilgili çoğu kaynak İngilizce. Türkçe kaynaklarda var tabii, araştırabilirsiniz.