Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #71 Dengesiz Kokarca dedi: @Kedi Yumak sorun dağıtıma mı özgü? Yoksa BIOS'a mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar desteklemiyordu sanırım, şu an Ubuntu budgie kurdum. İndirmem gereken programlar var mı? Son düzenleme: 31 Ocak 2021
Dengesiz Kokarca dedi: @Kedi Yumak sorun dağıtıma mı özgü? Yoksa BIOS'a mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar desteklemiyordu sanırım, şu an Ubuntu budgie kurdum. İndirmem gereken programlar var mı?
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 31 Ocak 2021 #72 Kedi Yumak dedi: Benim bilgisayar desteklemiyordu sanırım, şu an Ubuntu budgie kurdum. İndirmem gereken programlar var mı? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Linux dünyasına hoş geldiniz. @Kedi Yumak
Kedi Yumak dedi: Benim bilgisayar desteklemiyordu sanırım, şu an Ubuntu budgie kurdum. İndirmem gereken programlar var mı? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Linux dünyasına hoş geldiniz. @Kedi Yumak
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #73 @401916 Arco nasıl? Memnun musunuz?
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #74 Teşekkürler. Linux bana çok açık geliyor Windows'ta ise bir dosya sileceğim mesela izniniz yok diye hep bir şeyler söyler.
Teşekkürler. Linux bana çok açık geliyor Windows'ta ise bir dosya sileceğim mesela izniniz yok diye hep bir şeyler söyler.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 31 Ocak 2021 #75 Dengesiz Kokarca dedi: @401916 Arco nasıl? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam daha geçemedim. Elimdeki belleği iade edip yenisini alınca kuracağım.
Dengesiz Kokarca dedi: @401916 Arco nasıl? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam daha geçemedim. Elimdeki belleği iade edip yenisini alınca kuracağım.
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #76 Dengesiz Kokarca dedi: @401916 arco nasıl? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende Arch ISO'su vardı deneyim dedim direk yazdırıp kurulmadığını anladım, bir rehbere bakayım Ethernet girişiniz yoksa Wireless ayarlamak uzun sürer yazıyordu. Bende kurmadım.
Dengesiz Kokarca dedi: @401916 arco nasıl? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende Arch ISO'su vardı deneyim dedim direk yazdırıp kurulmadığını anladım, bir rehbere bakayım Ethernet girişiniz yoksa Wireless ayarlamak uzun sürer yazıyordu. Bende kurmadım.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 31 Ocak 2021 #77 Kedi Yumak dedi: Bende Arch ISO'su vardı deneyim dedim direk yazdırıp kurulmadığını anladım, bir rehbere bakayım Ethernet girişiniz yoksa Wireless ayarlamak uzun sürer yazıyordu. Bende kurmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Arch sıkıntı bence.
Kedi Yumak dedi: Bende Arch ISO'su vardı deneyim dedim direk yazdırıp kurulmadığını anladım, bir rehbere bakayım Ethernet girişiniz yoksa Wireless ayarlamak uzun sürer yazıyordu. Bende kurmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Arch sıkıntı bence.
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #78 Bir de bu "/" "/boot" "/home" ne oluyor?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #79 @Kedi Yumak öyle şüphesiz. Lütfen şunu anlayın. Ben yanlış yazmıyorum. Arco bu DistroWatch.com: ArcoLinux Arch bu DistroWatch.com: Arch Linux. / = kök dizin /home = kullanıcı dizini /boot = adı üstünde boot dizini
@Kedi Yumak öyle şüphesiz. Lütfen şunu anlayın. Ben yanlış yazmıyorum. Arco bu DistroWatch.com: ArcoLinux Arch bu DistroWatch.com: Arch Linux. / = kök dizin /home = kullanıcı dizini /boot = adı üstünde boot dizini
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #80 Arco sanırım Arch tabanlı değil mi?