H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #1 Linux zorin kullanıyorum. Windows 10 imajı için Rufus'a ihtiyacım var fakat Rufus EXE dosyası olarak iniyor. Linux'a Windows desteği kurmak istemiyorum. Rufus benzeri uygulama. (Etcher flaşı tanıyamadı.) Son düzenleme: 22 Şubat 2022
Linux zorin kullanıyorum. Windows 10 imajı için Rufus'a ihtiyacım var fakat Rufus EXE dosyası olarak iniyor. Linux'a Windows desteği kurmak istemiyorum. Rufus benzeri uygulama. (Etcher flaşı tanıyamadı.)
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 22 Şubat 2022 #2 Linux dağıtımlarında Windows usb'si yazdırmak tam bir işkence. Bazı yolları var fakat Uefi yazdırıyor.
Linux dağıtımlarında Windows usb'si yazdırmak tam bir işkence. Bazı yolları var fakat Uefi yazdırıyor.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 22 Şubat 2022 #3 UNetbootin var
H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #4 PhoenixTech dedi: Linux dağıtımlarında Windows usb'si yazdırmak tam bir işkence. Bazı yolları var fakat Uefi yazdırıyor. Genişletmek için tıkla... Harbiden öyle 1,5 saattir uğraşıyorum.
PhoenixTech dedi: Linux dağıtımlarında Windows usb'si yazdırmak tam bir işkence. Bazı yolları var fakat Uefi yazdırıyor. Genişletmek için tıkla... Harbiden öyle 1,5 saattir uğraşıyorum.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 22 Şubat 2022 #5 hitsizler dedi: Harbiden öyle 1,5 saattir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... WoeUSB deneyebilirsin.
hitsizler dedi: Harbiden öyle 1,5 saattir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... WoeUSB deneyebilirsin.
H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #6 F 16 Fighting Falcon dedi: UNetbootin var Genişletmek için tıkla... Gezginlerden indirdiğimde .bin uzantılı indirdi ve çalıştıramadı. Yeni yazılım istiyor fakat yeni yazılım da bulamadı. 364809 dedi: WoeUSB deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Terminalden denetim hata verdi uygulamasını da bulamadım link verirsen daha kolay olur.
F 16 Fighting Falcon dedi: UNetbootin var Genişletmek için tıkla... Gezginlerden indirdiğimde .bin uzantılı indirdi ve çalıştıramadı. Yeni yazılım istiyor fakat yeni yazılım da bulamadı. 364809 dedi: WoeUSB deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Terminalden denetim hata verdi uygulamasını da bulamadım link verirsen daha kolay olur.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 22 Şubat 2022 #7 hitsizler dedi: Terminalden denetim hata verdi uygulamasını da bulamadım link verirsen daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Index of /nilarimogard/webupd8/ubuntu/pool/main/w/woeusb Terminal üzerindeki hatayı paylaşmanızda iyi olur, ben yardım edemem ama eden biri çıkar. Son düzenleme: 22 Şubat 2022
hitsizler dedi: Terminalden denetim hata verdi uygulamasını da bulamadım link verirsen daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Index of /nilarimogard/webupd8/ubuntu/pool/main/w/woeusb Terminal üzerindeki hatayı paylaşmanızda iyi olur, ben yardım edemem ama eden biri çıkar.
H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #8 364809 dedi: Index of /nilarimogard/webupd8/ubuntu/pool/main/w/woeusb Terminal üzerindeki hatayı plaşmanızda iyi olur, ben yardım edemem ama eden biri çıkar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakini denedim olmazsa paylaşırım çıkan hatayı 364809 dedi: Index of /nilarimogard/webupd8/ubuntu/pool/main/w/woeusb Terminal üzerindeki hatayı plaşmanızda iyi olur, ben yardım edemem ama eden biri çıkar. Genişletmek için tıkla... Hata şuydu. Son düzenleme: 22 Şubat 2022
364809 dedi: Index of /nilarimogard/webupd8/ubuntu/pool/main/w/woeusb Terminal üzerindeki hatayı plaşmanızda iyi olur, ben yardım edemem ama eden biri çıkar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodakini denedim olmazsa paylaşırım çıkan hatayı 364809 dedi: Index of /nilarimogard/webupd8/ubuntu/pool/main/w/woeusb Terminal üzerindeki hatayı plaşmanızda iyi olur, ben yardım edemem ama eden biri çıkar. Genişletmek için tıkla... Hata şuydu.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 22 Şubat 2022 #9 Linux'ta neyden memnun kalmadiniz belirtirseniz sevinirim. Soruya gelirsek; Rehber: GNU/Linux'tan Windows'a geçme PhoenixTech dedi: Linux dağıtımlarında Windows USB'si yazdırmak tam bir işkence. Genişletmek için tıkla... Alakasi yok.
Linux'ta neyden memnun kalmadiniz belirtirseniz sevinirim. Soruya gelirsek; Rehber: GNU/Linux'tan Windows'a geçme PhoenixTech dedi: Linux dağıtımlarında Windows USB'si yazdırmak tam bir işkence. Genişletmek için tıkla... Alakasi yok.
H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #10 433815 dedi: Linux'ta neyden memnun kalmadiniz belirtirseniz sevinirim. Soruya gelirsek; Rehber: GNU/Linux'tan Windows'a geçme Genişletmek için tıkla... Linux'tan memnun kalmadığımı söylemedim ve attığın link virüslü.
433815 dedi: Linux'ta neyden memnun kalmadiniz belirtirseniz sevinirim. Soruya gelirsek; Rehber: GNU/Linux'tan Windows'a geçme Genişletmek için tıkla... Linux'tan memnun kalmadığımı söylemedim ve attığın link virüslü.