S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 22 Şubat 2022 #11 hitsizler dedi: Linux'tan memnun kalmadığımı söylemedim ve attığın link virüslü. Genişletmek için tıkla... Link virüslü mü? Bruh. Neyse, bir de ventoy dene.https://www.youtube.com/watch?v=qNj9KOMS0ps
hitsizler dedi: Linux'tan memnun kalmadığımı söylemedim ve attığın link virüslü. Genişletmek için tıkla... Link virüslü mü? Bruh. Neyse, bir de ventoy dene.https://www.youtube.com/watch?v=qNj9KOMS0ps
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 22 Şubat 2022 #12 hitsizler dedi: Linux'tan memnun kalmadığımı söylemedim ve attığın link virüslü. Genişletmek için tıkla... Technopat'da onay almis bir konu, viruslu mu? Saka mi yapiyorsun? Normalde bu tur konulari acanlar Linux'tan memnun kalmayip Windows'a geri donen oluyor, bundan dolayi sebebini sordum. Oyle bir durum yoksa guzel.
hitsizler dedi: Linux'tan memnun kalmadığımı söylemedim ve attığın link virüslü. Genişletmek için tıkla... Technopat'da onay almis bir konu, viruslu mu? Saka mi yapiyorsun? Normalde bu tur konulari acanlar Linux'tan memnun kalmayip Windows'a geri donen oluyor, bundan dolayi sebebini sordum. Oyle bir durum yoksa guzel.
H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #13 Shaw Dickerson dedi: Link virüslü mü? Bruh. Neyse, bir de ventoy dene.https://www.youtube.com/watch?v=qNj9KOMS0ps Genişletmek için tıkla... Ben github kullanmayı hala öğrenemedim galiba direk indirme linkini verir misin? 433815 dedi: Technopat'da onay almis bir konu, viruslu mu? Saka mi yapiyorsun? Normalde bu tur konulari acanlar Linux'tan memnun kalmayip Windows'a geri donen oluyor, bundan dolayi sebebini sordum. Oyle bir durum yoksa guzel. Genişletmek için tıkla... Linux'tan çok memnunum 4-5 dakikada açılan bilgisayarımın 1-1,5 dakikada açılması çok güzel fakat gerçekten de link virüslü denersen görürsün.
Shaw Dickerson dedi: Link virüslü mü? Bruh. Neyse, bir de ventoy dene.https://www.youtube.com/watch?v=qNj9KOMS0ps Genişletmek için tıkla... Ben github kullanmayı hala öğrenemedim galiba direk indirme linkini verir misin? 433815 dedi: Technopat'da onay almis bir konu, viruslu mu? Saka mi yapiyorsun? Normalde bu tur konulari acanlar Linux'tan memnun kalmayip Windows'a geri donen oluyor, bundan dolayi sebebini sordum. Oyle bir durum yoksa guzel. Genişletmek için tıkla... Linux'tan çok memnunum 4-5 dakikada açılan bilgisayarımın 1-1,5 dakikada açılması çok güzel fakat gerçekten de link virüslü denersen görürsün.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 22 Şubat 2022 #14 hitsizler dedi: Linux'tan çok memnunum 4-5 dakikada açılan bilgisayarımın 1-1, 5 dakikada açılması çok güzel fakat gerçekten de link virüslü denersen görürsün. Genişletmek için tıkla... Ben her Windows imaji yazdigimda bu sekilde yapiyorum, hala nesi viruslu anlayamadim.
hitsizler dedi: Linux'tan çok memnunum 4-5 dakikada açılan bilgisayarımın 1-1, 5 dakikada açılması çok güzel fakat gerçekten de link virüslü denersen görürsün. Genişletmek için tıkla... Ben her Windows imaji yazdigimda bu sekilde yapiyorum, hala nesi viruslu anlayamadim.
H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #15 433815 dedi: Ben her Windows imaji yazdigimda bu sekilde yapiyorum, hala nesi viruslu anlayamadim. Genişletmek için tıkla... Kopyala dediğin yer burası mı? "woeusb-5.2.4.bash"
433815 dedi: Ben her Windows imaji yazdigimda bu sekilde yapiyorum, hala nesi viruslu anlayamadim. Genişletmek için tıkla... Kopyala dediğin yer burası mı? "woeusb-5.2.4.bash"
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 22 Şubat 2022 #16 hitsizler dedi: Kopyala dediğin yer burası mı? "woeusb-5.2.4.bash" Genişletmek için tıkla... Hayir. O dosyayi indirip bir yere atacaksin. Ondan sonra asagida olan komutlari calistiricaksin. Rehber guzel acikliyor diye dusunuyorum.
hitsizler dedi: Kopyala dediğin yer burası mı? "woeusb-5.2.4.bash" Genişletmek için tıkla... Hayir. O dosyayi indirip bir yere atacaksin. Ondan sonra asagida olan komutlari calistiricaksin. Rehber guzel acikliyor diye dusunuyorum.
H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #17 433815 dedi: Hayir. O dosyayi indirip bir yere atacaksin. Ondan sonra asagida olan komutlari calistiricaksin. Rehber guzel acikliyor diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyanın üzerine tıkladığımda virüslü içerik uyarısı veriyor. Umarım bilgisayarın içinden geçmez deniyorum.
433815 dedi: Hayir. O dosyayi indirip bir yere atacaksin. Ondan sonra asagida olan komutlari calistiricaksin. Rehber guzel acikliyor diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyanın üzerine tıkladığımda virüslü içerik uyarısı veriyor. Umarım bilgisayarın içinden geçmez deniyorum.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 22 Şubat 2022 #18 hitsizler dedi: Dosyanın üzerine tıkladığımda virüslü içerik uyarısı veriyor. Umarım bilgisayarın içinden geçmez deniyorum. Genişletmek için tıkla... Dosya resmi WoeUSB GitHub adresinden. Releases · WoeUSB/WoeUSB buradan dogrulayabilirsiniz.
hitsizler dedi: Dosyanın üzerine tıkladığımda virüslü içerik uyarısı veriyor. Umarım bilgisayarın içinden geçmez deniyorum. Genişletmek için tıkla... Dosya resmi WoeUSB GitHub adresinden. Releases · WoeUSB/WoeUSB buradan dogrulayabilirsiniz.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #19 VoeUsb.
H hitsizler Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #20 433815 dedi: Dosya resmi WoeUSB GitHub adresinden. Releases · WoeUSB/WoeUSB buradan dogrulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi uyarısı alıyorum.
433815 dedi: Dosya resmi WoeUSB GitHub adresinden. Releases · WoeUSB/WoeUSB buradan dogrulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi uyarısı alıyorum.