NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 Linux için sanal makine arıyorum. Yanlış anlaşılmasın, sanal makineye Linux değil, Linux'a sanal makine kuracağım. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024
Linux için sanal makine arıyorum. Yanlış anlaşılmasın, sanal makineye Linux değil, Linux'a sanal makine kuracağım. Şimdiden teşekkürler.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.084 Makaleler 21 Çözümler 229 13 Kasım 2024 #2 Linux'ta hiç sanal makine çalıştırmadım ama QEMU veya GNOME boxes gibi uygulamalar mevcut.
caged_gorillabas Centipat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 145 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 GNOME Boxes öneririm. Pratik, sorunsuz, iyi varsayılan ayarlar ile geliyor. Install Boxes on Linux | Flathub
GNOME Boxes öneririm. Pratik, sorunsuz, iyi varsayılan ayarlar ile geliyor. Install Boxes on Linux | Flathub
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.902 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 13 Kasım 2024 #4 NoParking3 dedi: Linux için sanal makine arıyorum. Yanlış anlaşılmasın, sanal makineye Linux değil, Linux'a sanal makine kuracağım. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... VMware veya QEMU olabilir. Son seçenek VirtualBox mevcuttur ama kernel hatası verebiliyor.
NoParking3 dedi: Linux için sanal makine arıyorum. Yanlış anlaşılmasın, sanal makineye Linux değil, Linux'a sanal makine kuracağım. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... VMware veya QEMU olabilir. Son seçenek VirtualBox mevcuttur ama kernel hatası verebiliyor.