3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 10 Mart 2021 #1 Arkadaşlar Linux Mint kullanıyorum. Bunun için UHD 600 sürücüsü var mı?
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 10 Mart 2021 #2 Dene istersen. Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com
Dene istersen. Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 10 Mart 2021 #3 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Dene istersen. Genişletmek için tıkla... .exe Linux'a uygun değil. Uçbirimden olur sanırım olursa.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Dene istersen. Genişletmek için tıkla... .exe Linux'a uygun değil. Uçbirimden olur sanırım olursa.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Mart 2021 #4 Intel sürücüleri dahili olarak geliyor Linux üzerinde ekstra sürücü yüklemenize gerek yok.
Flakko Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 794 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #5 Intel sürücüleri açık kaynak kodlu olduğu için otomatik olarak yüklenmesi lazım.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 10 Mart 2021 #6 How to Identify & Find Graphics Drivers for Linux* Information on the availability of Linux* drivers for Intel® graphics. www.intel.com.tr
How to Identify & Find Graphics Drivers for Linux* Information on the availability of Linux* drivers for Intel® graphics. www.intel.com.tr
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 10 Mart 2021 #7 Yanlış bilgi Hep Windows 10 desteği var. Linux yok. E normal tabii AMD'de destek vermiyor. Tek destek veren NVIDIA diye biliyorum. NVIDIA adamdır!
Hep Windows 10 desteği var. Linux yok. E normal tabii AMD'de destek vermiyor. Tek destek veren NVIDIA diye biliyorum. NVIDIA adamdır!
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 10 Mart 2021 #8 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Tek destek veren NVIDIA diye biliyorum. NVIDIA adamdır! Genişletmek için tıkla... En kötü desteği veren NVIDIA desem? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Tek destek veren NVIDIA diye biliyorum. NVIDIA adamdır! Genişletmek için tıkla... En kötü desteği veren NVIDIA desem? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 10 Mart 2021 #9 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Hep Windows 10 desteği var. Linux yok. E normal tabii AMD'de destek vermiyor. Tek destek veren NVIDIA diye biliyorum. NVIDIA adamdır! Genişletmek için tıkla... NVIDIA adamda bizde yok işte Bir bakayım hangi sürüm yüklü diye yazarım.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Hep Windows 10 desteği var. Linux yok. E normal tabii AMD'de destek vermiyor. Tek destek veren NVIDIA diye biliyorum. NVIDIA adamdır! Genişletmek için tıkla... NVIDIA adamda bizde yok işte Bir bakayım hangi sürüm yüklü diye yazarım.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 10 Mart 2021 #10 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: AMD destek vermiyor. Genişletmek için tıkla... En iyi desteği AMD'nin vermesi dışında sorun yok. UHD 600 desteği var yanlışım yoksa.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: AMD destek vermiyor. Genişletmek için tıkla... En iyi desteği AMD'nin vermesi dışında sorun yok. UHD 600 desteği var yanlışım yoksa.