LasTShoT Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #1 Merhaba ben MONSTER® TULPAR T7 V2.3.1 17.3" almayı düşünüyorum ama işletim sistemi linux. Ben bunu nasıl winsows 8.1 e geçirebilirim? Birde Ram ve SSD nasıl takabilirim? Cevap İçin Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2014
Merhaba ben MONSTER® TULPAR T7 V2.3.1 17.3" almayı düşünüyorum ama işletim sistemi linux. Ben bunu nasıl winsows 8.1 e geçirebilirim? Birde Ram ve SSD nasıl takabilirim? Cevap İçin Teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 31 Aralık 2014 #2 Sayısız 8.1 kurulum rehberlerinden biri ile Windows'a geçiş yapabilirsiniz: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları RAM ve SSD'yi de cihazı açıp takacaksınız.
Sayısız 8.1 kurulum rehberlerinden biri ile Windows'a geçiş yapabilirsiniz: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları RAM ve SSD'yi de cihazı açıp takacaksınız.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 31 Aralık 2014 #3 @LasTShoT Bu videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@LasTShoT Bu videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et