Windows geçmek istemiyorum anitix flouting WM kullanıyor ve en basitlerinden birini önceden denemiştim o bile bana karışık gelmişti KDE kullanmamım sebebi aradığım çoğu özelleştirme seçeneği olması ama son sıkıntılardan sonra (çökmeler falan) Xfce'ye geçmeyi düşünüyorum Fedora kullanmamım sebeni Python diğer dağıtımlara göre daha güncel ama şu anda nix OS düşünüyorum iyi olur mu?
Gözlemlediğim üzere Windows pek sevmiyorsunuz o zaman 240 veya daha çok depolama istiyorsanız 400 GB bir SSD tak makine fişek daha çok performans istiyorsanda antiX Linux ilaç gibi gelecektir.
Gözlemlediğim üzere Windows pek sevmiyorsunuz o zaman 240 veya daha çok depolama istiyorsanız 400 GB bir SSD tak makine fişek daha çok performans istiyorsanda antiX Linux ilaç gibi gelecektir.
Var tabii ki. Daha önce bunun bir farklı modeline upgrade yapmıştım. Kasanın tamamını sökmeye gerek yok. Alt kısımdaki arka kapağın vidalarını sökün, disk de RAM de karşınıza çıkıyor zaten.
i5 3. nesil var. İşten anlayan birisi birkaç upgrade ile gayet de kullanılabilir bir hale getirebilir cihazı. İşten anlamayan da eski-meski deyip hahaha emojisi atar. Adamın yeni laptop alacak bütçesi olsa zaten alırdı değil mi?
Var tabii ki. Daha önce bunun bir farklı modeline upgrade yapmıştım. Kasanın tamamını sökmeye gerek yok. Alt kısımdaki arka kapağın vidalarını sökün, disk de RAM de karşınıza çıkıyor zaten.