A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.835 Çözümler 125 Yer İzmir 6 Mayıs 2024 #21 Efe Berk1520 dedi: Öneriniz için teşekkürler Çin'den gelen SSD'ler güvenilirmidi çok daha ucuzlar çünkü. Genişletmek için tıkla... Hayır. Hi-Level'da çok iyi değil ama en azından TR garantili bir ürün. Bir sıkıntı çıkarsa değişimi-iadesi daha hızlı yapılır.
Efe Berk1520 dedi: Öneriniz için teşekkürler Çin'den gelen SSD'ler güvenilirmidi çok daha ucuzlar çünkü. Genişletmek için tıkla... Hayır. Hi-Level'da çok iyi değil ama en azından TR garantili bir ürün. Bir sıkıntı çıkarsa değişimi-iadesi daha hızlı yapılır.
Efe Berk1520 Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #22 A1peren dedi: Hayır. Hi-Level'da çok iyi değil ama en azından TR garantili bir ürün. Bir sıkıntı çıkarsa değişimi-iadesi daha hızlı yapılır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun cevabınız için en yakın zamanda zaten düşünüyordum ssdalmayı şu an alacağım kesinleşti.
A1peren dedi: Hayır. Hi-Level'da çok iyi değil ama en azından TR garantili bir ürün. Bir sıkıntı çıkarsa değişimi-iadesi daha hızlı yapılır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun cevabınız için en yakın zamanda zaten düşünüyordum ssdalmayı şu an alacağım kesinleşti.
7 782067 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 344 Çözümler 1 6 Mayıs 2024 #23 Efe Berk1520 dedi: Öneriniz için teşekkürler Çin'den gelen SSD'ler güvenilirmidi çok daha ucuzlar çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam saçma sapan SSD diske güven olmaz. Bilindik marka şart ama gerek yok o haliyle kullan geç gereksiz yatırım olur. Veriler gittikten sonra garanti olsa neye yarar?
Efe Berk1520 dedi: Öneriniz için teşekkürler Çin'den gelen SSD'ler güvenilirmidi çok daha ucuzlar çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam saçma sapan SSD diske güven olmaz. Bilindik marka şart ama gerek yok o haliyle kullan geç gereksiz yatırım olur. Veriler gittikten sonra garanti olsa neye yarar?
Efe Berk1520 Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #24 782067 dedi: Ne işten anlaması aslan, 3.nesil i5 mobil işlemci. Bu sisteme yatırım yapmak mantıksız. 2013 model bilgisayara eski diyoruz laf yiyoruz, kimlerin eline düştük böyle. Genişletmek için tıkla... Yeni bilgisayar almam neredey imkansız olduğundan gittiği yere kadar idare edeceğiz.
782067 dedi: Ne işten anlaması aslan, 3.nesil i5 mobil işlemci. Bu sisteme yatırım yapmak mantıksız. 2013 model bilgisayara eski diyoruz laf yiyoruz, kimlerin eline düştük böyle. Genişletmek için tıkla... Yeni bilgisayar almam neredey imkansız olduğundan gittiği yere kadar idare edeceğiz.
7 782067 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 344 Çözümler 1 6 Mayıs 2024 #25 Efe Berk1520 dedi: Yeni bilgisayar almam neredey imkansız olduğundan gittiği yere kadar idare edeceğiz. Genişletmek için tıkla... Gittiği yere kadar idare et tabii, ama masraf yapma parana yazık.
Efe Berk1520 dedi: Yeni bilgisayar almam neredey imkansız olduğundan gittiği yere kadar idare edeceğiz. Genişletmek için tıkla... Gittiği yere kadar idare et tabii, ama masraf yapma parana yazık.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.835 Çözümler 125 Yer İzmir 6 Mayıs 2024 #26 Efe Berk1520 dedi: Yeni bilgisayar almam neredey imkansız olduğundan gittiği yere kadar idare edeceğiz. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi yap günlük işleri rahat yapacağın bir cihaz olur.
Efe Berk1520 dedi: Yeni bilgisayar almam neredey imkansız olduğundan gittiği yere kadar idare edeceğiz. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi yap günlük işleri rahat yapacağın bir cihaz olur.
Efe Berk1520 Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #27 782067 dedi: Gittiği yere kadar idare et tabii, ama masraf yapma parana yazık. Genişletmek için tıkla... SanDisk falan alsam gene bir ilerleme olmaz veya çok mu gereksiz olur? A1peren dedi: Tamam bir sen çok biliyorsun kardeşim. Üslubundan anlaşılıyor zaten. Dediklerimi yap günlük işleri rahat yapacağın bir cihaz olur. Genişletmek için tıkla... Ben bu cihazda daha çok modelleme oyun yapma gibi işlerlen uğraşıyorum ondan dolayı yükselmek istiyorum çökmeleri önlemek falan.
782067 dedi: Gittiği yere kadar idare et tabii, ama masraf yapma parana yazık. Genişletmek için tıkla... SanDisk falan alsam gene bir ilerleme olmaz veya çok mu gereksiz olur? A1peren dedi: Tamam bir sen çok biliyorsun kardeşim. Üslubundan anlaşılıyor zaten. Dediklerimi yap günlük işleri rahat yapacağın bir cihaz olur. Genişletmek için tıkla... Ben bu cihazda daha çok modelleme oyun yapma gibi işlerlen uğraşıyorum ondan dolayı yükselmek istiyorum çökmeleri önlemek falan.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.835 Çözümler 125 Yer İzmir 6 Mayıs 2024 #28 Efe Berk1520 dedi: SanDisk falan alsam gene bir ilerleme olmaz veya çok mu gereksiz olur? Genişletmek için tıkla... Sandisk'in SSD Plus serisi kronik sorunlu diye konuşuluyordu forumda.
Efe Berk1520 dedi: SanDisk falan alsam gene bir ilerleme olmaz veya çok mu gereksiz olur? Genişletmek için tıkla... Sandisk'in SSD Plus serisi kronik sorunlu diye konuşuluyordu forumda.
7 782067 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 344 Çözümler 1 6 Mayıs 2024 #29 Efe Berk1520 dedi: SanDisk falan alsam gene bir ilerleme olmaz veya çok mu gereksiz olur? Genişletmek için tıkla... Hocam gereksiz olur, zaten sistemin yapabilecekleri ortada. 2 saniye uygulama hızlı açılsın diye o sisteme para harcanmaz, sistemin iyi olsa tamam derim ama eski.
Efe Berk1520 dedi: SanDisk falan alsam gene bir ilerleme olmaz veya çok mu gereksiz olur? Genişletmek için tıkla... Hocam gereksiz olur, zaten sistemin yapabilecekleri ortada. 2 saniye uygulama hızlı açılsın diye o sisteme para harcanmaz, sistemin iyi olsa tamam derim ama eski.
Efe Berk1520 Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #30 A1peren dedi: SanDisk'in SSD Plus serisi kronik sorunlu diye konuşuluyordu forumda. Genişletmek için tıkla... Düzgün markalardan neler var almışken uzun süre gitsin istiyorum. Biriktirmek uzunda sürse artık biriktircez parasını
A1peren dedi: SanDisk'in SSD Plus serisi kronik sorunlu diye konuşuluyordu forumda. Genişletmek için tıkla... Düzgün markalardan neler var almışken uzun süre gitsin istiyorum. Biriktirmek uzunda sürse artık biriktircez parasını