Linux kuracagım ve düşük depolama alanlı var mı bilmiyorum ama kulanan veya bilen biri varsa yardım ederse çok memnum olurum. Elimde bir tane bilgisayar var ve Linux yüklersem iyi olabilicegini düşünüyorum.
Sistem özelliklerinizi belirtirseniz size uygun bir Linux dağıtımı önerebilirim. Linux kendi başına bir işletim sistemi değil, bir işletim sistemi çekirdeğidir.
Linux kuracagım ve düşük depolama alanlı var mı bilmiyorum ama kulanan veya bilen biri varsa yardım ederse çok memnum olurum. Elimde bir tane bilgisayar var ve Linux yüklersem iyi olabilicegini düşünüyorum.
ram 4 gb toshiba 940 gb hardisk galiba o yazmıyordu ve ideapad 330 15IKB diye yazıyor linux su ben işletim sistemi sanıyordum tek başına dağıtım olarak bilmiyordum bu bilgiyide ver diginiz içi teşekür ederim
ram 4 gb toshiba 940 gb hardisk galiba o yazmıyordu ve ideapad 330 15IKB diye yazıyor linux su ben işletim sistemi sanıyordum tek başına dağıtım olarak bilmiyordum bu bilgiyide ver diginiz içi teşekür ederim
Sistem özelliklerinizi belirtirseniz size uygun bir Linux dağıtımı önerebilirim. Linux kendi başına bir işletim sistemi değil, bir işletim sistemi çekirdeğidir.
Lenovo laptop işlemçisi Intel Core i3 7100U 2.40GHz 2.40 Hz.
RAM 4 GB Toshiba 940 GB hard disk galiba o yazmıyordu ve IdeaPad 330 15IKB diye yazıyor Linux'su ben işletim sistemi sanıyordum tek başına dağıtım olarak bilmiyordum bu bilgiyide ver diginiz içi teşekkür ederim.
RAM 4 GB Toshiba 940 GB hard disk galiba o yazmıyordu ve IdeaPad 330 15IKB diye yazıyor Linux'su ben işletim sistemi sanıyordum tek başına dağıtım olarak bilmiyordum bu bilgiyide ver diginiz içi teşekkür ederim
Benim bilgidim özellikler daha nasıl bakabilirim söyler seniz daha çok özeligin daha rahat bir şekilde söyleyebilirim.
Ne tarzdan bir şey istediğini pek anlayamadım. Herkes anasının karnından yazar doğmuyor ama, doğru yazım şekline ve noktalama işaretlerine önem verirsen daha anlaşılır metinler yazabilirsin.
Ne tarzdan bir şey istediğini pek anlayamadım. Herkes anasının karnından yazar doğmuyor ama, doğru yazım şekline ve noktalama işaretlerine önem verirsen daha anlaşılır metinler yazabilirs