B BlackArch Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 138 4 Mart 2021 #1 Bunun nasıl olduğunu açıklayabilecek var mı? SSD'mde 2 işletim sistemi kurulu. Linux ortamında yaptığım bir mouse işaretçisi ayarı Windows işletim sistemine geçiş yaptığımda da uygulanmış oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
Bunun nasıl olduğunu açıklayabilecek var mı? SSD'mde 2 işletim sistemi kurulu. Linux ortamında yaptığım bir mouse işaretçisi ayarı Windows işletim sistemine geçiş yaptığımda da uygulanmış oluyor.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 4 Mart 2021 #2 İki İşletim Sistemini'de aynı bölüme kurduysan olabilir.
B BlackArch Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 138 5 Mart 2021 #3 YFK dedi: İki İşletim Sistemini'de aynı bölüme kurduysan olabilir. Genişletmek için tıkla... 1 Tane ssd takılı 2 ye bölüp 2 ayrı işletim sistemi kurdum .
YFK dedi: İki İşletim Sistemini'de aynı bölüme kurduysan olabilir. Genişletmek için tıkla... 1 Tane ssd takılı 2 ye bölüp 2 ayrı işletim sistemi kurdum .