Linux işletim sistemini silme

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Selam ben Linux kurdum pek beğenmedim sileceğim ama silemiyorum disk yok ne yaptı bilmiyorum ama disk Windows'un olduğunu biçimlendirmedim de diğerini biçimlendirdim olmadı başka nasıl silebilirim?

Selam ben Linux kurdum pek beğenmedim sileceğim ama silemiyorum disk yok ne yaptı bilmiyorum ama disk Windows'un olduğunu biçimlendirmedim de diğerini biçimlendirdim olmadı başka nasıl silebilirim?

Disk yöneticisinden sildiğine emin misin?

Windows bildiğim kadarıyla ext4'ü tanımıyor. Flash üzerinden bir linux işletim sistemi boot edip disk yöneticisi üzerinden Linux'un kurulu olduğu konumu silebilirsiniz.

Hocalarım sağ olun tüm diskleri sildim yani biçimlendirdim. Herhalde gitmiştir sıfırdan kullanıyorum Windows'u sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…