romanyali Centipat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #21 print screen yap sonra Resimler klasoründen buraya ekle
Dondurma Femtopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 16 29 Ekim 2020 #22 romanyali dedi: print screen yap sonra Resimler klasoründen buraya ekle Genişletmek için tıkla... romanyali dedi: print screen yap sonra Resimler klasoründen buraya ekle Genişletmek için tıkla... romanyali dedi: print screen yap sonra Resimler klasoründen buraya ekle Genişletmek için tıkla... Orada mısın fotoğrafı attım romanyali dedi: print screen yap sonra Resimler klasoründen buraya ekle Genişletmek için tıkla... Galiba gittin Dosya Ekleri D9CEEF33-812B-4D47-B364-2BBC3F290BF7.jpeg 254,5 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleme: 29 Ekim 2020
romanyali dedi: print screen yap sonra Resimler klasoründen buraya ekle Genişletmek için tıkla... romanyali dedi: print screen yap sonra Resimler klasoründen buraya ekle Genişletmek için tıkla... romanyali dedi: print screen yap sonra Resimler klasoründen buraya ekle Genişletmek için tıkla... Orada mısın fotoğrafı attım romanyali dedi: print screen yap sonra Resimler klasoründen buraya ekle Genişletmek için tıkla... Galiba gittin
romanyali Centipat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #23 Dondurma dedi: Çalışmıyor Çalışmıo Genişletmek için tıkla... Dondurma dedi: Orada mısın fotoğrafı attım Genişletmek için tıkla... Evet. Driver senin kernel ile uyumlu değil. Bana adapterin modelini yaz
Dondurma dedi: Çalışmıyor Çalışmıo Genişletmek için tıkla... Dondurma dedi: Orada mısın fotoğrafı attım Genişletmek için tıkla... Evet. Driver senin kernel ile uyumlu değil. Bana adapterin modelini yaz
Dondurma Femtopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 16 29 Ekim 2020 #24 romanyali dedi: Evet. Driver senin kernel ile uyumlu değil. Bana adapterin modelini yaz Genişletmek için tıkla... Ewn-999 everest
romanyali dedi: Evet. Driver senin kernel ile uyumlu değil. Bana adapterin modelini yaz Genişletmek için tıkla... Ewn-999 everest
romanyali Centipat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #25 Dondurma dedi: Ewn-999 everest Genişletmek için tıkla... Makefile dosyasını düzenlemek gerekiyor, warninglere uymasın direk kurulsun diye. Linux Mint - Community kur bunu sonra yaz bana
Dondurma dedi: Ewn-999 everest Genişletmek için tıkla... Makefile dosyasını düzenlemek gerekiyor, warninglere uymasın direk kurulsun diye. Linux Mint - Community kur bunu sonra yaz bana
Dondurma Femtopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 16 29 Ekim 2020 #26 romanyali dedi: Makefile dosyasını düzenlemek gerekiyor, warninglere uymasın direk kurulsun diye. Linux Mint - Community kur bunu sonra yaz bana Genişletmek için tıkla... kardeş nasıl internetsiz indiiriceğim ?
romanyali dedi: Makefile dosyasını düzenlemek gerekiyor, warninglere uymasın direk kurulsun diye. Linux Mint - Community kur bunu sonra yaz bana Genişletmek için tıkla... kardeş nasıl internetsiz indiiriceğim ?
romanyali Centipat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #27 Dondurma dedi: kardeş nasıl internetsiz indiiriceğim ? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım, bu cihazı linux ta kimse kullanamamış. sen en iyisi windows kur
Dondurma dedi: kardeş nasıl internetsiz indiiriceğim ? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım, bu cihazı linux ta kimse kullanamamış. sen en iyisi windows kur
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 29 Ekim 2020 #28 Aşağıdaki komutun çıktısını paylaşır mısınız? Kod:Panoya kopyala lsusb