B bumude95 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #1 Bir arkadaşım yeni bir bilgisayar aldı bilgisayarda linux var. İkimiz de linuxa dair hiçbir şey bilmiyoruz. Mümkünse windowsa geçme taraftarıyız. İnternette yardımcı olacak bir şey bulamadım yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2017
Bir arkadaşım yeni bir bilgisayar aldı bilgisayarda linux var. İkimiz de linuxa dair hiçbir şey bilmiyoruz. Mümkünse windowsa geçme taraftarıyız. İnternette yardımcı olacak bir şey bulamadım yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
AAAplus Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 567 Çözümler 4 6 Mayıs 2017 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 11 Haziran 2017 #3 Ubuntu da wintousb vardi. Ben cok zor gectim windows a. WinToUsb kullan.